Od kako se pojavila na javnoj sceni, Deniz Ričards redovno je bila na listama najlepših i najzgodnijih žena. Međutim, njen blistav start u Holivudu zasenili su skandali i turbulentne veze, pogotovo ona sa Čarlijem Šinom. Godine su odmicale, a činilo se da se Deniz nikako ne miri sa starenjem, te je radila sve što je u njenoj moći da bi ostala "relevantna".

Tako nije imala problem ni da se javno "prepucava" sa bivšim, iako ju je kasnie maloletna ćerka optužila za zlostavljanje i pobegla od kuće.

Deniz Ričards karijeru je izgradila na skandalima.
The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kasnije se vratila, da bi potom obe otvorile naloge na OnlyFans-u, zbog čega su je svi kritikovali, uključujući i bivšeg supruga Čarlija Šina. Takođe, redovno je pravila skandale sa rijaliti zvezdama, a godinama se više pisalo o njenim operacijama nego o ulogama. U jednom trenutku mnogi su mislili da je imala šlog, s obzirom koliko joj se lice iskrivilo od filera

Deniz Ričards preteruje sa filerima.
RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ipak, negativni naslovi nisu smetali Deniz koja je bila u fazonu "samo nek' se piše". Ipak, sada je otišla korak dalje i svet je ostao zgrožen, a taj postupak mnogi su okarakterisali kao "potez očajnice". 

Deniz Ričards odlučila se na ekstremne poteze.
RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Naime, glumica se pojavila na premijeri nastavka serije "Paper Empire" u Kanu, a tom prilikom ponela je veoma izazovnu toaletu sa izrezima sa strane. Najpre se ljubila sa svojim suprugom Aronom Fajpersom kao da su sami u spavaćoj sobi, isturivši jezik i prepustivši se strastima, a onda je, "slučajno", silazeći niz stepenice, toliko podigla haljinu da se jasno videlo da ne nosi veš. 

Deniz Ričards pokazala je međunožje.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Prizor je zgrozio sve, pogotovo što je u pitanju Kan, a čak je i reditelj serije Robert Gillings ostao u šoku zbog onoga što je Deniz uradila. Malo je reći da su ljudi bili ogorčeni, te da su glumicu "častili" uvredama. 

Deniz Ričards je šokirala čak i reditelja.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

"Šta ova zamišlja", "Ova kulturu videla nije", "Postoji toliko načina da se ponese veš, a da se ipak ne vidi kod ovakvih haljina, ali ne, Deniz još uvek misli da je ribetina, a zapravo je oronula baba", "Meni je ovo tako gadno i jadno, ova osoba ne prestaje da se blamira", "Raspada se, ali misli da je glavna riba... izvini, pregazile su te nove zvezde koje zapravo imaju talenat, i ne moraju da se skidaju da bi privukle pažnju", "Po ovome se vidi kakva si osoba. Drma te kriza srednjih godina, idi kod psihijatra"... samo je delić koji se mogao pročitati. 

Mnogi je i žale jer smatraju da je njena karijera gotova, te da zato radi takve stvari, ali da ono što je pokazala, kako kažu "ne dopada se čak ni dedama u staračkom domu". Šta vi kažete, da li je ovo prihvatljivo ponašanje jedne "zvezde"' Pišite nam mišljenje u komentarima.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!