Slavna lepotica Deniz Ričards proslaviće uskoro svoj 52. rođendan, a godina iza nje jedna je od najturbulentnijih do sada, ponajviše zbog zategnutih odnosa sa ćerkom sa kojom je bila na ratnoj nozi i koja ju je i javno optužila za zlostavljanje

Deniz Ričards imala je problem sa ćerkom koja ju je optužila za zlostavljanje.
BENS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Mesecima je brujao svet o optužbama Sem koja ju je zvala "majkom iz pakla". Srećom, uspele su da izglade nesuglasice, te se njena naslednica konačno i vratila u zajednički dom, a ona joj je, na iznenađenje svih, dozvolila i da otvori Only Fans.

Ćeka Deniz Ričards snimaće sa njom za Only Fans.
pritntscreen/instagram 

Ovo je izazalo lavinu negativnih komentara, a oglasio se i njen bivši suprug, problematični Čarli Šin, kojem je ovaj postupak takođe bio šokantan.

Deniz Ričards ušla je u problem sa ČArlijem Šinom zbog ćerke.
printscreen/instagram 

Inače, na glumicu su nedavno i pucali nakon što su se zamerili nepoznatom vozaču u saboraćaju, a tu njenim mukama nije bio kraj. 

Na Deniz Ričards nedavno su pucali.
TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Glumici kao da se deformisalo lice za poslednjih par meseci, što mnogi pripisuju mnogobrojnim operacijama i filerima sa kojima je počela da preteruje. 

Deniz Ričards se deformisalo lice zbog filera.
RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Žena koja je nekad bila sinonim za lepotu danas je bleda senka sebe. Iako bi joj na telu pozavidele i daleko mlađe, kada je reč o njenom licu, situacija je potpuno drugačija. 

Često je prati komentar da izgleda kao da je pretrpela šlog zbog karakterističnog "Džoker osmeha" koji se javlja kod većine koja preteruje sa botoksom. Nažalost Deniz je, kao njene brojne koleginice, imala problem da se pomiri da stari i da dolaze drugi, mladi, novi seks simboli, zbog čega je odlučila da na sve načine zaustavi godine. 

Denis Ričards izgleda kao da je pretrpela šlog.
APEX / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Međutim, rezultat je sve samo ne ono što je želela, jer je sada fanovi zaustavljaju s rečima: "Da li si dobro", a ne više sa "Wow". Iako na Instagramu izgleda kao avion, uživo je situacija potpuno drugačija, a glumica je samo bleda senka one lepotice koja je nekad "harala" Holivudom.

Podsetimo, Deniz je karijeru započela kao model, a krajem 90-ih se probila u glumačkom svetu zahvaljujući ulogama u filmovima "Džejms Bond: Svet nije dovoljan" i "Divlje stvari".

Deniz Ričards ne prestaje da preteruje sa operacijama
APEX / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Kasnije je punila medijske stupce svojim turbulentnim brakom s glumcem Čarlijem Šinom s kojima ima dve ćerke Sem Šin (16) i Lolu Šin (14), ali i zbog učešća u rijalitiju " Real Housewives of Beverly Hills".

Tada su i krenule priče da je uništila lice botoksom i ostalim tretmanima, iako je nekad bila jedna od najzanosnijih glumica.

Deniz Ričards tvrdi da se nije operisala ali paparaco fotografije govore drugačije.
The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Ako ljudi malo bolje pogledaju, imam isti nos i iste usne. Ne koristim botoks ni filere", rekla je jednom prilikom samouvereno, ali činjenica je da joj lice često izgleda natečeno, podbulo i "izmučeno", pogotovo u poslednje vreme.

Deniz Ričards igleda izmučeno.
RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Fanovi je očajnički mole da se okane intervencija, međutim, čini se da Deniz još uvek vodi onim "valjda više verujete meni, nego sopstvenim očima", i negira bilo kakve operacije, a kako je izgledala nekad, u vreme najveće slave kada se držala dalje od bilo kakvih intervencija pogledajte na fotografijama u nastavku:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!