Slavna glumica Deniz Ričards za dlaku je izbegla veliku nesreću kada je na nju pucano iz vatrenog oružja. Srećom, ni ona, ni suprug nisu povređeni, a za sada nepoznati počinilac još uvek nije pronađen i izveden pred lice pravde.

Svemu je prethodila krajnje bizarna situacija. Naime, Deniz i njen suprug Eron Fajfers zaputili su se u studio u nepoznatom delu grada gde je glumica trebalo da počne sa snimanjem novog filma. Eron je bio za volanom i mučio se da pronađe lokaciju, što je iznerviralo vozača iza njih.

Deniz Ričards se potresla zbog pucnjave.
printscreen/instagram 

Najpre je počeo da viče na njih, a onda je izvadio pištolj i pucao, dok je Eron zakočio, tako da je metak pogodio zadnji deo kamioneta u kojem su bili. 

Pucali su na auto Deniz Ričards.
TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nakon toga je "nagazio gas" i nestao u nepoznatom pravcu, ostavivši holivudski par uzrujanim.

Jedna od najlepših glumica je bila potrešena i plakala kada je došla u studio, a policija je potvrdila da istražuje incident koji se desio na uglu avenija Slauson i Western.

Deniz Ričards nije povređena u pucnjavi.
NGRE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!