Deniz Ričards godinama je važila za jednu od najlepših glumica u Holivudu. Slavna plavuša bila je predmet snova i žena i muškaraca, koji su podjednako maštali o njoj, a brojne dame nosile su njene fotografije u ordinacije hirurga ne bi li ih učinili što više nalik na lepu glumicu.

Nažalost, dani kada je bila poznata po svojoj lepoti davno su iza nje, a poslednjih godina više se priča o njenim neuspelim plastičnim operacijama i turbulentnom privatnom životu.

Nažalost, Deniz je, kao i njene brojne koleginice imala problem da se pomiri sa starenjem, te je pomoć potražila u ordinacijama hirurga. Vremenom je njena zavisnost od operacija učinila njen lik neprepoznatljivim, a nove fotografije idu u prilog toj tvrdnji.

Deniz Ričards ponovo je povećala usta.
APEX / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Naime, Deniz su paparaci uslikali prilikom kupovine sa suprugom, a iako se krila ispod kačketa, nikome nije promaklo da je ponovo nešto radila sa licem. Čini se da su njena usta ponovo veća nego što su bila, a zbog svega su "pala" na ivicama formirajući takozvani "osmeh Džokera". Od trenutka kada su se fotografije našle na mrežama, mogli su se pročitati i zabrinuti komentari fanova koji su najpre posumnjali da nešto nije u redu.

Deniz Ričards preteruje sa operacijama i botoksom.
RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Izgleda kao da je pretrpela šlog", "O bože, šta je uradila sa licem", "Ovo je za psihijatra, a ne plastičara", "Deco, gledajte kako fileri ne treba da izgledaju"... samo je delić koji se mogao pročitati.

I zaista, Deniz na prvi pogled zaista deluje kao da ima zdravstvene probleme i nejasno je zašto je uopšte i otišla pod nož s obzirom da joj operacije nisu ni najmanje bile potrebne. 

Podsetimo, Deniz je karijeru započela kao model, a krajem 90-ih se probila u glumačkom svetu zahvaljujući ulogama u filmovima "Džejms Bond: Svet nije dovoljan" i "Divlje stvari".

Kasnije je punila medijske stupce svojim turbulentnim brakom s glumcem Čarlijem Šinom s kojima ima dve ćerke Sem Šin (16) i Lolu Šin (14), ali i zbog učešća u rijalitiju "Domaćice iz visokog društva".

Tada su i krenule priče da je uništila lice botoksom i ostalim tretmanima, iako je nekad bila jedna od najzanosnijih glumica.

Denis Ričards uništila je lik botoksom.
Shutterstock 

"Ako ljudi malo bolje pogledaju, imam isti nos i iste usne. Ne koristim botoks ni filere", rekla je jednom prilikom samouvereno, ali činjenica je da joj lice često izgleda natečeno, podbulo i "izmučeno", pogotovo u poslednje vreme.

Denis Ričards negira da koristi filere.
Shutterstock 

Fanovi je očajnički mole da se okane intervencija, međutim, čini se da Deniz još uvek vodi onim "valjda više verujete meni, nego sopstvenim očima", i negira bilo kakve operacije.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Relja Popović se oglasio posle operacije Instagram/reljarelja

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!