Deniz Ričards koja je godinama važila za najlepšu glumicu Holivuda, danas novac zarađuje na sajtovima na kojima je pretežno erotski sadržaj "Only fans".

Jedno vreme naslovne strane punila je svojim uspesima, međutim to se ubrzo promenilo kada je njeno kontroverzno ponašanja obelodanjeno.

Naime, sada su isplivali snimci sa ćerkom Sem Šin, koju je dobila sa slavnim glumcem Čarlijem Šinom, koje su objavile na sajtu za odrasle.

Ćerka glumice Deniz Ričards podelila je vest da će u buduće zajedno snimati sa majkom za "OnlyFans".

"Kao što znate, uskoro ću snimati sa svojom majkom", napisala je 18-godišnja Sem, pa dodala:

"Ako se javiš, pobrinuću se da ti pošaljem poseban i slatki video nas dve".

Komentari, o ovom bizarnom odnosu majke i ćerke, su brzinom svetlosti počeli da se dele na društvenim mrežama, a većina komentara bila je upućena specifično glumici.

"Kao majka dve ćerke smatram da je ovo vrlo neprimereno. Volim svoje devojke, ali ovo je toliko odvratno", "Ko to, dođavola, radi sa svojim detetom? To je krajnje neprimereno", bili su samo neki od komentara na društvenim mrežama.

Međutim, čini se da 51-godišnja Ričards i njena ćerka ne mare za negativne komentare dok dele fotografije na društvenim mrežama, a neki su čak bili impresionirani njihovom saradnjom na mreži sa erotičnim sadržajem.

"Ikonično! Sviđa mi se činjenica da si, nakon što si dobila sve te negativne reakcije zbog podrške svojoj ćeri koja se pridružila OnlyFansu, završila tako što si napravila lični račun",glasio je jedan komentar na društvenim mrežama.

Sem je vesti o OnlyFans profilu podelila na svom Instagramu uz reči: "Hej, pretplatite se da vidite ekskluzivan sadržaj", a tinejdžerka je pratiocima obećala da će kačiti snimke i fotografije dva do tri puta nedeljno.

Sa druge strane, Šin, iako mu se ne dopada potez ćerke rekao da je ipak podržava, te da ju je savetovao da sve bude "ukusno", te da ne preplazi granicu. Glumac je na račun bivše supruge osuo "drvlje i kamenje" govoreći da je ona direktno odgovorna za sve što se dešava njihovoj naslednici, a Deniz je uzvratila istom merom.

Čarlin Šini Deniz Ričards sa ćerkama.
printscreen/instagram 

Bilo kako bilo, čini se da Sem uživa u novonastaloj slavi na OnlyFansu, i uopšte ne gleda šire u budućnost, te ostaje da vidimo da li će slavni roditelji uspeti da ostave po strani nesuglasice i zapravo pomognu naslednici koja, kako je i sama priznala, ima brojne mentalne probleme, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

pritntscreen/instagram Pogledajte kako danasa izgleda Sem, ćerka Deniz Ričards i Čarlija Šina

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!