Kamila Kabeljo ponovo je tema svih medija od kako su je paparaci pre par dana uslikali dok razmenjuje nežnosti sa svojim bivšim momkom Šonom Mendezom na Koačela festivalu. Ipak, par nije ponovo zajedno, iako su se fanovi ponadali. 

Podsetimo, Kamila je tokom veze sa mladim pevačem često bila na meti kritika nakon što se ugojila. Mnogi su govorili da Šon zaslužuje "lepšu i zgodniju", a svaki put su je dočekali na nož kada bi se pojavile njihove paparaco fotografije. 

Ipak, par nije mario za komentare u početku, da bi na kraju ipak raskinuli. O razlozima nikada nisu želeli da govore, a sada mnogi smatraju da između njih još uvek ima "vatre". Ipak, Kamila i Šon očigledno nemaju nameru da svojoj ljubavi daju drugu šansu, već su sve okarakterisali kao "trenutak slabosti". 

Sa druge strane, pevačica danima provocira snimcima i fotografijama sa Koačele, a u jednom trenutku su je, zbog karakteristične poze i kačketa pomešali i sa Kajli. 

Naime, ona je okačila fotografiju u minijaturnom kostimu, ali je istu nešto kasnije brže-bolje izbrisala. Na stranu što su je poredili sa Dženerovom, ponovo su se zaređali komentari da je sve što radi samo "ulepšana slika za javnost", te da "ne uvlači stomak i pokaže kako zaista izgleda ukoliko se, kako kaže, ponosi". 

Kamila Kabeljo je okačila fotografiju u minijaturnom kostimu.
Instagram 

Ono što posredi je to da pevačica nikad navodno nije marila ni za višak, ni za celulut, pa čak je pre nekoliko meseci i udarila na one koji su je prozivali zbog izgleda. Međutim, u isti mah, ona je svoje "nedostatke" krila na fotografijama fotošopom i aplikacijama za ulepšavanje. 

Kamila Kabeljo ulepšavala je svoje "nedostatke" na Instagramu.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Zbog toga su je mnogi prozivali da je licemer, pa čak i da je "hodajuća laž", ali je bilo i onih koji su je podržavali i delili komplimente, a kako izgledaju fotografije zbog kojih su je prozivali, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji u nastavku:

MEGA / The Mega Agency / Profimedia Slavna pevačica trpi sramne komentare zbog izgleda

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!