Manekenka Kendal Džener je uvek pažljivo držala svoj ljubavni život podalje od očiju javnosti. Međutim, s obzirom na to da je pripadnica klana Kardašijan-Džener, ujedno najpoznatije rijaliti porodice danas, jasno je da joj je to retko uspevalo.

Tako je njena poslednja veza bila sa košarkašem Bukerom, sa kojim je raskinula u leto 2022. posle dve godine veze. Od tada se ne zna s kim Džener provodi vreme, ali su u poslednje vreme počele priče da je ponovo zaljubljena.

Kendal Džener raskinula sa košarkašem Bakerom u leto 2022.
Instagram 

Naime, krajem februara ove godine svetskim medijima počelo je da kruži da je Kendal, zajedno sa Džastinom i Hejli Biber, bila na dvostrukom spoju u jednom restoranu, kao i da joj je društvo pravio muzičar Bed Buni.

Kendal Džener i reper Bed Buni na Koačeli.
Roger / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

I izgleda da nove fotografije to dokazuju. Naime, Koačela je na jedno mesto dovela mnoga poznata lica. Tako je svet saznao da su Kamila Kabeljo i Šon Mendez potencijalno ponovo zajedno nakon što su ih paparaci fotografisali kako se ljube, a sada su uhvatili i Kendal.

Bed Buni šapuće Kendal Džener na uvo.
Roger / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Na popularnom festivalu 27-godišnja manekenka i 29-godišnji reper provodili su vreme zajedno, a on joj je u jednom trenutku nešto šapnuo na uvo. Nije uspeo da sakrije svoj identitet iako je nosio šal i naočare.

Iako Kendal nije zvanično potvrdila ovu vezu, dokazi su sve veći.

Instagram, Jake Holly / Shutterstock Editorial / Profimedia Kendal nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!