Kendal Džener je možda tek napunila 27, ali već ima karijeru na kojoj bi joj mnogi zavideli. Više puta je bila proglašena za najplaćeniju i najpopularniju manekenku, pokrenula je i sopstveni brend tekile, a cvetaju joj ruže i na poslovnom planu. Takođe, daleko je zastupljenija i u medijima i zbog novog rijalitija "Kardashians"

Međutim, i pored svega toga, mnogi su mišljenja da bi o ovakvom uspehu mogla da sanja da joj nije sestre koja joj je "kupila" karijeru, jer na početku nije ni izbliza bila "materijal" za supermodela.

Kendal Nikol Džener je rođena u Los Anđelesu. Srednje ime dobila je po Nikol Braun Tompson, bivšoj ženi O Džej Simpsona koji je bio optužen za njeno ubistvo, pa oslobođen optužbi.

kendal Džener je prvo dete kris i brusa dženera.
Instagram / ddp USA / Profimedia 

Ćerka Kris Džener i Kejtlin Džener ( Kejtlin je rođena kao Brus Džener, pa je pre nekoliko godina promenila pol) odrasla je u rijalitiju "U korak sa Kardašijanovima".

Okidač popularnosti ovog TV formata, a samim tim i popularnosti mlade manekenke bio je kućni snimak njene sestre Kim, objavljen pre više do 10 godina.

kendal Džener je doživela popularnost zbog rijalitija Kardashians
Youtube 

Zato se kaže da svi u porodici Kardašijan-Džener treba da budu zahvalni Kim jer ih je proslavila. Ali moramo da budemo precizni, zapravo bi trebalo da budu zahvalni mami Kris koja je ceo skandal oko vrućeg snimka i osmislila.

kim kardašijan proslavila je porodicu vrućim snimkom.
Instagram 

Međutim, Kendal je u jednom trenutku razbenela javnost upravo intervjuom u kojem je izjavila kako smatra da joj je poznato porodično prezime problem u dobijanju poslova. Tvrdila je i kako je radila vrlo naporno da bi bila tu gde je danas i kako često na kastinzima ne napiše svoje prezime, jer je sigurna kako nekim klijentima nije drago što njena porodica ima rijaliti šou.

kendal Džener smatra da joj poznato prezime otežava dolazak do poslova.
Tammie Arroyo-GG18/AFF-USA.com / The Mega Agency / Profimedia 

Međutim, Kendal je i pre učešća u rijalitiju bila deo javne scene Amerike. Kada pogledate njen život, kao da i nije imala drugog izbora.

Kada je debitovala na manekenskoj sceni, bilo je osporavanja, kritika u stilu kako nije za manekenku i da su joj sestre obezbedile karijeru. Međutim, ona se nije osvrtala na kritike, te je danas tako veoma uspešna manekenka, ali i preduzetnica.

kendal Džener je danas uspešna manekenka ali i preduzetnica.
Instagram 

Plastične operacije

Iako Kendal mnogi smatraju i najprirodnijom članicom ovog sveprisutnog klana, stare fotografije najbolji su dokaz da je puno toga radila na sebi.

Svetski hirurzi tvrde da je Kendal operisala nos zbog čega on danas izgleda ženstvenije i prefinjenije, da je botoksom podigla obrve, da je "napunila" odnosno povećala volumen jagodica i brade, da je korigovala deo lica oko viličnih kostiju, ali i da je poveća usne.

Kendal Džener se promenila od početka karijere.
Shutterstock 

Operacije je izvodila postepeno, a o njima nikada nije javno pričala. Ipak, kada pogledate slike stare nekoliko godina, razlika je očigledna.

Takođe, nedavno se šuškalo i da je manekenka ugradila silikone, ali da nije preterivala sa veličinom kako bi mogla i dalje da radi revije. Iako je operacije oduvek opovrgavala, u oktobru 2021. godine Kendal je viđena kako izlazi iz ordinacije plastičnog hirurga.

Šuška se da je kendal Džener ugradila silikone.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ljubavni život

Kendal na ljubavnom polju nije sklona skandalima, dosta je misteriozna kada su veze u pitanju ali i sama seksualnost. Pisalo se da je okrenuta istom polu, zatima da je biseksualka, ali su dosad poznati smao njeni muški partneri: Rajan Nasif, Džulijan Bruks, Jang Džinsu, Heri Stajls, Džordan Klarkson, Asap Roki, Blejk Grifin, Ben Simons, Kali Kuzman... Već neko vreme je u ponovo vezi sa NBA košarkašem Devinom Bukerom sa kojim je na kratko raskinula.

Kendal Džener se ipak pomirila sa dečkom.
Instagram 

"Njihova veza uspeva jer su oboje opušteni. Kendal voli vreme za sebe i svoju porodicu, a i njen raspored je jako užurban, ali Devin ima razumevanja za to", otkrio je izvor blizak paru.

Šuška se inače da je Devina i vratila nakon što je krenula da objavljuje gole fotke, što košarkaš nije mogao da podnese, pa je brže-bolje vratio svoju dragu.

Inače, zanimljivo je da je Buker bio u kratkoj vezi s bivšom najboljom prijateljicom Kendaline sestre Kajli, Džordin Vuds koja je prijateljstvo sa rijaliti porodicim prekinula kada je počelo da se priča da je u vezi s Tristanom Tompsonom, tadašnjim dečkom Kloi Kardašijan. 

Kako se Kendal menjala tokom svih ovih godina, i šta je sve radila na svom licu, pogledjate u galeriji u nastavku teksta:

Shutterstock, BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Kendal Džener transformacije

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!