Kendal Džener možda je nekada bila jedna od nasmernijih sestara Kardašijan/Džener klana, ali ta vremena su sad davno iza nje. Već neko vreme, lepa manekenka iznenađuje sve svojim provokativnim izdanjima, a čini se da je sada dodatno "prešla granice" od kako je raskinula sa košarkašem Devinom Bukerom.

Naime, ona je iznenadila svojih 245 miliona pratilaca izazovnom fotkom na kojoj je kao od majke rođena, dok na sebi ima jedino kačket. Naravno, nije trebalo mnogo da se zaređaju najrazličitiji komentari.

Neki su bili oduševljeni njenim telom, dok su drugi pisali da njeni potezi deluju "očajnički".

"Vidimo da si single, ne moraš toliko da se trudiš", "Očajnice, tako možeš da privučeš samo manijake na vrat", "Znamo da imaš fantastično telo, ali zar je zaista potrebno ovako nešto", "Jasno je da si slobodna, da li je moguće da tako pokušavaš da mu pokažeš šta je izgubio? Klinački", "Kako znati da je neko raskinuo sa dečkom a da ti to ni ne kaže", "Okej, jasno nam je da si raskinula sa dečkom sada", "Ko ti je rekao da ovo objaviš i zašto? Pa ovo će svi gledati", "Ovo je klasična objava nakon prekida veze", "Kendal, ovo je jadno, fotka nije umetnička, izgledaš kao avion, ali ovo ti ne treba"... delić je negativnih komentara ljudi koji njenu golu fotografiju smatraju "tipičnim potezom očajnika nakon raskida".

Kendal Džener i Kevin Buker raskinuli su vezu.
printscreen/instagram 

Ipak, glasniji su oni koji su na sva usta hvalili Dženerovu i isticali koliko je zgodna.

Kendal Džener u poslednje vreme bira samo provokativne kombinacije.
pritnscreen/instagram 

"Da imam ovakvo telo ja bih bila gola 24/7", "Kakva boginja", "Momci, slobodna je, navalite", "Kakva lepotica", "Najlepša", "Ne mogu da prestanem da te gledam", "Zumiram i ne mogu da te se nadivim"...

Bilo kako bilo, čini se da se Kendal na kritike ne obazire, naprotiv. S obzirom da se u poslednje vreme sve više fotografiše u toplesu, nije isključeno da ćemo je i u narednom periodu viđati u izazovnim kombinacijama. Mnogi se samo nadaju da neće otići u ekstreme poput mnogih drugih slavnih ličnosti, čije smo sunovrate gledali godinama, a još neka njena izdanja pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram, Instagram Kendal Džener u poslednje vreme se ne libi da pokaže više "kože"...

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!