Glumca Zaka Efrona dugo nije bilo moguće videti u javnosti. Čak i dok je snimao poslednji film "The Iron Claw", o rvaču Kevinu Von Eriču, na sve načine se trudio da izbegne objektiv paparaca. 

Doduše, par fotografija ipak se našlo na mrežama, a glumac je na istim bio potpuno neprepoznatljiv. Iako je oduvek bio poznat kao neko ko i te kako vodi računa o izgledu, te redovno trenira, ovakve mišiće niko nije mogao ni da zamisli da može da nabaci, a zbog perike je bilo teško poverovati da je u pitanju ista osoba.

Mnogima se nije dopalo ono što vide, te su ostavljali negativne komentare, nakon čega se Efron povukao u potpunu ilegalu, sve do nedavno, kada su ga paparaci uslikali tokom odmora u Meksiku. 

Zak Efron uslikan je tokom odmora u Meksiku.
HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Zak je izgledao potpuno drugačije nego mesecima pre, na radost obožavatelja koji su oduševljeno komentarisali da mu se "vraća staro lice".

Isti komentari pratili su ga i pre samo nekoliko nedelja, nakon što su se pojavile fotografije sa snimanja nove komedije "Ricky Stanicky" u Melburnu. Zak je izgledao baš kao u vreme kada je svet poludeo za njim, a na njegovom tragu čini se da nema više tragova botoksa kojim je deformisao lice.

Zak Efron konačno izgleda normalno.
Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Njegova vilica više nije četvrtasta kao ranije, niti mu je brada oštra zbog prekomernih filera, što je oduševilo njegove fanove koji ne prestaju da komentarišu koliko im je drago što je glumac konačno "onaj stari". 

Podsetimo, sve je počelo još 2021. godine kada su na mreže procurile paparaco fotografije na kojima glumac izgleda potpuno drugačije nego ranije. Iako Efron nikada nije pričao o tome da je išao pod nož, korisnici društvenih mreža zaključili da je Zak je radio botoks u ustima, ali takođe i vilicu, što je njegovo lice apsolutno izobličilo.

Međutim, kada se pojavio na premijeri filma "The Greatest Beer Run Ever" on je tvrdio da je gadna povreda kod kuće izazvala ogromnu transformaciju na njegovom licu i da se nikada nije podvrgao bilo kakvoj plastičnoj hirurgiji.

Zak Efron je demantovao priče da je operisao lice.
Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Ovaj 34-godišnji glumac tvrdi da je okliznuo na par čarapa dok je trčao u svojoj kući, a tada je razbio bradu o granitnu fontanu. Zak je čak izgubio svest, a onda se probudio sa ‘bradom koja mu visi sa lica’.

Efron je rekao da kada je bio povređen, mišići za žvakanje (maseteri) na unutrašnjoj strani njegovog lica i vilice su ‘kompenzovali’ njegovu povredu zbog čega su narasli – otuda njegova transformacija.

Naravno, u ovo niko nije poverovao, te su mu se dodatno smejali zbog tvrdnji. 

Ipak, nakon meseci i meseci ilegale, čini se da je glumac konačno naučio lekciju, i vratio staro lice, na radost fanova, a koliko se promenio za sve ove godine do dana današnjeg, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia, printscreen/youtube, printscreen/instagram Zak Efron nekad i sad.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Bonus video:

Devojka se unakazila botoksom tiktok/screenshot/@trphotographer