Internet je ekspodirao gotovo preko noći kada je prošle godine Zak Efron šokirao svet, kada se odjednom pojavio sa poptuno drugačijim licem, koje kao da je bilo deformisano, a komentari su se samo ređali. Najviše se upiralo prstom da je Zak "malo" preterao sa botoksom, a deformisana vilica delovala je kao da se podvrgao i nekim estetskim intervencijama.

Ni Tviteraši nisu zaostajali sa šalama i meme-ovima, a možda najčešće poređenje sa crtanim likovima.

Ipak, najpoznatiji hirurg slavni je odmah video da nije reč o platičnoj operaciji.

"Iskreno, ovo više deluje kao da je imao stomatološku intervenciju, a ne estetsku".

Zak Efron imao operaciju vilice.
printscreen/youtube, printscreen/instagram 

Zbog broja ljudi koji je spekulisalo da se ili nije podvrgao plastičnim operacijama, glumac je sada rešio da otkrije pravu istinu.

On tvrdi da je gadna povreda kod kuće izazvala ogromnu transformaciju na njegovom licu i da se nikada nije podvrgao bilo kakvoj plastičnoj hirurgiji.

Ovaj 34-godišnji glumac tvrdi da je okliznuo na par čarapa dok je trčao u svojoj kući, a tada je razbio bradu o granitnu fontanu. Zak je čak izgubio svest, a onda se probudio sa ‘bradom koja mu visi sa lica’.

Efron je rekao da kada je bio povređen, mišići za žvakanje (maseteri) na unutrašnjoj strani njegovog lica i vilice su ‘kompenzovali’ njegovu povredu zbog čega su narasli – otuda njegova transformacija.

„Maseteri su baš porasli. Postali su stvarno jako veliki“, rekao je glumac.

U aprilu 2021, Efron je bio glavna tema na Tviteru nakon pojave u mjuziklu s čudnim izgledom lica. Imao je četvrtastu bradu i jaču liniju vilice.

To je navelo fanove da spekulišu da je imao plastičnu operaciju. Ukoliko vas zanima kako je Zak izgledao pre operacije, saznajte u našoj galeriji:

Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia, printscreen/youtube, printscreen/instagram Zak Efron nekad i sad.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!