Zak Efron ne prestaje da intrigira javnost svojim izdanjima. Nakon što se mesecima šuškalo da se glumac operisao kako bi zadržao mladolik izgled, u čemu je preterao, te potpuno izmenio lik, on je na premijeri filma "The Greatest Beer Run Ever" otkrio šta posredi. 

On tvrdi da je gadna povreda kod kuće izazvala ogromnu transformaciju na njegovom licu i da se nikada nije podvrgao bilo kakvoj plastičnoj hirurgiji.

Ovaj 34-godišnji glumac tvrdi da je okliznuo na par čarapa dok je trčao u svojoj kući, a tada je razbio bradu o granitnu fontanu. Zak je čak izgubio svest, a onda se probudio sa ‘bradom koja mu visi sa lica’.

Efron je rekao da kada je bio povređen, mišići za žvakanje (maseteri) na unutrašnjoj strani njegovog lica i vilice su ‘kompenzovali’ njegovu povredu zbog čega su narasli – otuda njegova transformacija.

Zak Efron je izdeformisao lik operacijama.
Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Javnost je njegovu izjavu uzela sa rezervom, međutim, sada su mnogi ostali u potpunom šoku nakon što su mrežama počele da kruže fotografije sa snimanja filma "The Iron Claw", o rvaču Kevinu Von Eriču.

Glumac je poptuno neprepoznatljiv, a iako je oduvek bio poznat kao neko ko i te kako vodi računa o izgledu, te redovno trenira, ovakve mišiće niko nije mogao ni da zamisli da može da nabaci. 

Zak je bio potpuno neprepoznatljiv sa perikom, dok je mišićavi torzo bio u prvom planu. Međutim, mnogima se nije dopalo ono što vide. 

"Lice je uništio operacijama, a koji je izgovor za telo?", "Deluje tako neproporcionalno", "Grudi samo što ne puknu, a noge pileće", "Moglo je ovo mnogo bolje", "Izgleda kao da ima 50 godina", "Šta se ovom čoveku dogodilo?", "Najgore je što ne liči na Kevina", "Ova uloga je čist promašaj. Nije on taj kalibar".... pisali su ljudi u komentarima.

Čak su i dame koje su ranije bile veliki Efronovi fanovi prokomentarisale da je glumac u ovom izdanju "apsolutno neprivlačan", te da deluje "plastično" i "veštački", a da mu koža izgleda "žuto, kao da je bolestan".

Efron je inače danonoćno trenirao kako bi što bolje predstavio slavnog rvača, ali nakon što se videlo kako sada izgleda, mnogi su ubeđeni da to nisu njegovi mišići, odnosno, da je u pitanju protetika, te da je to glavni razlog zbog čega izgleda tako čudno. 

Bilo kako bilo, činjenica je da glumac izgleda potpuno drugačije nego pre samo par nedelja, zbog čega mnogi opravdano sumnjaju u njegove "mišiće", a koliko se promenio za sve ove godine, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia, printscreen/youtube, printscreen/instagram Zak Efron nekad i sad.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!