Glumac Zak Efron proslavio je 35. rođendan, ali umesto čestitki za rođendan, sačekali su ga komentari da izgleda daleko starije nego što jeste. Razlog su estetske intervencije koje je dugo negirao, a koje su mesecima punile stupce tabloida.

Tako se nagađalo da je Efron preterao sa botoksom, ali i da je ubacivao filere duž linije brade, sve dok glumac sam nedavno nije progovorio o svemu. Nakon što je tri godine izbegavo bilo kakve javne događaje, pojavio se na premijeri filma "The Greatest Beer Run Ever" rešivši da otkrije svoju stranu priče.

Zak Efron tvrdi da je povredio lice padom, a ne da se namerno operisao.
printscreen/youtube, printscreen/instagram 

On tvrdi da je gadna povreda kod kuće izazvala ogromnu transformaciju na njegovom licu i da se nikada nije podvrgao bilo kakvoj plastičnoj hirurgiji.

Ovaj 34-godišnji glumac tvrdi da je okliznuo na par čarapa dok je trčao u svojoj kući, a tada je razbio bradu o granitnu fontanu. Zak je čak izgubio svest, a onda se probudio sa ‘bradom koja mu visi sa lica’.

Zak Efron kaže da je njegova brada danas takva jer ju je povredio.
Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Efron je rekao da kada je bio povređen, mišići za žvakanje (maseteri) na unutrašnjoj strani njegovog lica i vilice su ‘kompenzovali’ njegovu povredu zbog čega su narasli – otuda njegova transformacija.

"Maseterični mišići su baš porasli. Postali su stvarno jako veliki", rekao je glumac, a koliko se promenio za sve ove godine pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia, printscreen/youtube, printscreen/instagram Zak Efron nekad i sad.

Inače, Efron je još sa 11 godina krenuo na časove pevanja, što mu je pomoglo da dobije ulogu u lokalnoj pozorišnoj predstavi "Gypsy". Tada je Zak shvatio da je njegova sudbina gluma i brzo je migrirao sa pozornice na televizijske ekrane.

Usledile su uloge u "Ambulance", "C.S.I Miami", "Firefly"... sve dok nije igrao u "Highschool Musical", filmu koji mu je potpuno promenio karijeru i vinuo ga u zvezde. Dobio je armiju obožavatelja, a žene su mu se nudile gotovo kao na tacni. 

Nizao je filmski hit za hitom, i postao jedan od najtraženijih glumaca, a sa druge strane, javnosti je bio zanimljiv i zbog ljubavnog života. Naime, on je tokom snimanja "High School Musical" uplovio u vezu sa Vanesom sa kojom je glumio zaljubljeni par u filmu.

Burna veza sa lepom glumicom punila je stranice tabloida, i trajala 5 godina, umalo se završivši brakom, a Vanesa je tek nedavno progovorila o svom bivšem.

Poznata glumica navodi kako joj je Zak bio oslonac i podrška na samom početku karijere, kao i ona njemu jer su zajedno zakoračili u svet poznatih i popularnih. Iako je to bio turbulentan period za njih, zajedno su bili mnogo jači i stabilniji, te su i taj haotični period pregurali čvrsto stojeći na zemlji. Vanessa takođe navodi da nikada nije dozvolila da romansa koju imaju bude prepreka njihovom zajedničkom radu, ali se ljubav ipak ugasila.

Zak je nakon nje povezivan i sa brojnim drugim damama poput Emili Ratajkovski, Lili Kolins, Mišel Rodrigez, i mnogim drugim, ali bez uspeha, te je danas sam. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!