Fotografije Zaka Efrona sa Filmskog festivala u Torontu zaprepastile su fanove. Iako smo naviknuti da holivudski glumci prolaze kroz različite fizičke transformacije, kada to posao zahteva od njih, ali ovoliko drastičnu promenu niko skoro nije video.

Doslovno ga niko nije prepoznao, a komentari na mrežama poput "Ko je ovo?", "Šta mu se loše desilo?", "Izgleda potpuno drugačije", "Zašto je uradio filere?" "Sumnjam da za ovakvu vilicu nisu krivi fileri..", govore mnogo o njegovom izgledu koji je već prošle godine šokirao mnoge.

Ipak, sada je sa deformisanim licem viđen zvanično prvi put posle tri godine na crvenom tepihu, a razlog je bio premijera filma "The Greatest Beer Run Ever".

Pre nekoliko dana, zbog broja ljudi koji već mesecima spekuliše da li se ili nije podvrgao plastičnim operacijama, glumac je rešio da otkrije svoju stranu priče.

On tvrdi da je gadna povreda kod kuće izazvala ogromnu transformaciju na njegovom licu i da se nikada nije podvrgao bilo kakvoj plastičnoj hirurgiji.

Ovaj 34-godišnji glumac tvrdi da je okliznuo na par čarapa dok je trčao u svojoj kući, a tada je razbio bradu o granitnu fontanu. Zak je čak izgubio svest, a onda se probudio sa ‘bradom koja mu visi sa lica’.

Zak Efron nekad i sad.
printscreen/youtube, printscreen/instagram 

Efron je rekao da kada je bio povređen, mišići za žvakanje (maseteri) na unutrašnjoj strani njegovog lica i vilice su ‘kompenzovali’ njegovu povredu zbog čega su narasli – otuda njegova transformacija.

„Maseteri su baš porasli. Postali su stvarno jako veliki“,rekao je glumac.

U aprilu 2021, Efron je bio glavna tema na Tviteru nakon pojave u mjuziklu s čudnim izgledom lica. Imao je četvrtastu bradu i jaču liniju vilice.

Iako mnogi još uvek ne veruju u priču da se okliznuo na par čarapa u kući i da se ipak, usled godina starenja, podvrgao plastičnoj operaciji, Zak se ne obazire na komentare.

A ukoliko vas zanima kako je Zak izgledao pre operacije, saznajte u našoj galeriji:

Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia, printscreen/youtube, printscreen/instagram Zak Efron nekad i sad.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!