Tom Kruz izostao je sa ovogodišnje dodele Oskara što je bilo ogromno iznenađenje s obzirom da je njegov film "Top Gun: Maverick" bio nominovan u čak šest kategorija. Međutim, čini se da čak ni nominacija za najbolji film nije mogla dovući glumca na "crveni tepih", a razlog se saznao veoma brzo.

U celu priču ponovo je, očekivano, umešala prste Sajentološka crkva, a Tom, kao jedan od bitnijih ljudi ozloglašene sekte, nije želeo da se ogreši o pravila koja su jasna - nema šta da traži blizu onih koji su na "crnoj listi".

Tom Kruz nije se pojavio na dodeli Oskara.
Chris DELMAS / AFP / Profimedia 

U ovom slučaju, to je bila njegova bivša supruga Nikol Kidman. "Tom nije bio tamo jer je ona bila tamo, a on nije želeo da se sretne sa njom", otkrio je izvor blizak glumcu.

Sa druge strane, drugi izvori tvrdili su da glumac jednostavno nije mogao da uskladi obaveze i pojavi se na dodeli, dok su na bilo kakve navode o Nikol ostali nemi. I dok je glumica period sa Tomom ostavila u prošlosti, te sada uživa u ljubavi sa Kitom Urbanom, čini se da Sajentološka crkva ovaj odnos ne pušta. 

Nikol kidman razmenjivala je nežnosti sa Kitom Urbanom.
David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia Keith Urban and Nicole Kidman

Podsetimo, Tom Kruz i Nikol Kidman bili su zajedno gotovo 12 godina iako joj je život pretvorio u pakao. Glumica je bila ludo zaljubljena u Kruza, i pristajala je na sve što bi od nje tražio, dok je njemu bila bitnija Sajentološka crkva, zbog čega je na kraju i njihovu usvojenu decu okrenuo protiv Kidmanove.

Tom Kruz i Nikol Kidman bili su zajedno 12 godina.
Shutterstock 

Par je od samog početka imao problema da se ostvari u ulozi roditelja, pa su usvojili dvoje dece. Ipak, znajući koliko je Tom želeo i da dobije biološku decu, na sve moguće načine je pokušavala da ostane u drugom stanju.

Prvi put je to bilo kada je imala samo 22, ali je odmah potom doživela spontani, a potom 2001. kada je zapravo i ostvarila veću trudnoću. Međutim, tada to Toma nije zanimalo, a ona je od stresa izgubila bebu.

Tom Kruz ostavio je nikol iako je bila trudna.
Profimedia 

Ono što posredi je to da je glumac tražio razvod bez obzira na sve. Nikol su vesti zatekle nespremu i pokušavala je na sve moguće načine da spreči rastanak, ali je Tom bio neumoljiv. Zapravo, papire za razvod dobila je samo 24 časa nakon što je javno to obelodanio. Tada je već debelo zagazio u sajentologiju u koju je uvukao i njihovu usvojenu decu - Izabelu i Konora.

Stvari su se otrgle kontroli nakon razvoda jer je Tom godinama pre, a pogotovo nakon rastanka od Nikol, trovao decu protiv majke. Zbog toga su i odlučili da ostanu pri sajentološkoj crkvi, umesto da žive sa Kidmanovom.

Zbog svega, glumica je godinama bila u veoma lošem odnosu ponajviše sa ćerkom Izabelom, koja sa njom nije govorila 20 godina, iako se u par meseci situacija promenila. Ona je čak konačno i vratila majčino prezime Kidman na svoj Instagram profil, a često lajkuju fotografije jedna drugoj, a kako ona izgleda pogledajte u galeriji u nastavku:

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia Pogledajte još fotografija Izabele, usvojene ćerka Toma Kruza i Nikol Kidman

Ipak, dani tuge za Nikol nisu dugo trahali. Samo par godina nakon razvoda od Kruza upoznala je kantri rok pevača Kita Urbana i ušla u vezu, a potom godinu dana kasnije i u brak.

Kit Urban i Nikol Kidman danas su u skladnom braku.
Shuterstock 

Kruz je kasnije uplovio u vezu sa Kejti Holms, ali ni ovo nije potrajalo. Sa Kejti je dobio ćerkicu Suri koju takođe nije video godinama, jer mu crkva brani, a trenutno nije ponzato da li ima neku emotivnu partnerku, s obzirom da se čini da je veoma teško ispuniti njegove zahteve.

Tom kruz nakon kidman je uplovio u vezu sa kejti Holms.
GIULIO NAPOLITANO / AFP / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!