Džek Nikolson jedan je od najvećih glumaca svih vremena. Međutim, ma koliko da je njegova karijera zanimljiva, duplo više je intrigantniji njegov privatni život.

Nikolson, iako je ostavlja utisak "dobrice" i porodičnog čoveka, tokom života imao je čak 5.000 ljubavnica, što stoji u biografiji o američkoj filmskoj legendi, koju potpisuje Mark Eliot.

Džek Nikolson imao je buran život.
screenshoot/youtube 

Glumac nikada nije krio da su žene bile jedan od njegovih najvećih poroka i da mu je žao što više ne oseća da je neodoljiv za suportan pol. Tokom veza i vezica, kao i brakova, dobio je šestoto dece, međutim, samo je pet priznao, dok za ćerku ne želi da čuje. 

Lepa Tesa Gurin, nedavno se oglasila i prvi put otvorila dušu o svom detinjstvu i ocu koji ne želi da je prizna. Naime, Tesina majka je njujorška agentica za nekretnine Dženin Gurin. Nikolson je navodno imao vezu sa njom 1994. godine, ali je ostavio kada je saznao da je tada 20-godišnja Dženin, trudna. 

"Iako nismo zajedno, jedva čekam da rodim bebu", istakla je Dženin kada je ostala u drugom stanju. Nažalost, glumac nikada nije želeo da prizna Tesu, a u više navrata našla se na meti nimalo prijatnih komentara.

Bilo je i onih koji su držali Tesinu stranu i čudili se postupcima glumca koji je i sam imao sudbinu kakva se viđa samo na filmu. Naime, Nikolson do 37. godine nije znao da je njegova sestra zapravo njegova biološka majka, a tajna je otkrivena samo zato što je časopis Tajm želeo da napravi priču o njemu, pa su novinari istraživali glumčevu prošlost i oni su mu saopštili vesti.

"Ukratko, to je najbizarnija stvar koju sam čuo. Neki momak me zove telefonom i kaže mi da moja majka zapravo nije moja majka, već da je moja sestra moja majka", izjavio je glumac nakon što je ceo svet saznao za čudnu situaciju.

Nikolson je imao i sestru - 17 godina stariju Džun, koja mu je zapravo bila majka. Glumac je imao još jednu "sestru", Lorejn, koja je zapravo bila njegova tetka.

Navodno, Džun je imala 17 godina kada je rodila Džeka i nije bila sigurna ko mu je otac. Tada su njeni roditelji, Džon i Etel Mej, odlučili da podignu Džeka kao svoje biološko dete, a ne kao svog unuka, i planirali su da mu nikada ne kažu istinu. Džun i Lorejn su se složile, pa je Džek odrastao sa majkom i tetkom za koje je mislio da su mu sestre. U njihovom susedstvu su se širile glasine o celoj situaciji, ali se ubrzo cela porodica preselila u Njujork, daleko od svih spekulacija.

Kada je reč o Nikolsonovoj vanbračnoj ćerki, ona je inače i sama krenula stopama slavnog oca i okušala se u svetu glume, a iza sebe ima nekoliko projekata. Tesu je inače majka odgajala sama, ali je pohađala privatne škole koje je navodno platio njen otac. Ali uprkos tome što joj je navodno pružao finansijsku pomoć, Nikolson nije bio u kontaktu sa njom dugi niz godina.

"Odgajala me je samohrana majka u zaista haotičnim okolnostima", izjavila je Gurin i dodala: "Bog me baš nije pogledao, ali neću dozvoliti da me to uništi. U stvari, iskoristiću to kao motivaciju."

Gurin nije otkrila kada je poslednji put razgovarala sa Nikolsonom i priznala je da ga uopšte ne poznaje dobro.

"Moja mama je želela da budem u kontaktu s njim, ali on je rekao da nije zainteresovan", rekla je ona.

Na pitanje novinara sajta Daily Beast zašto je to bio slučaj, Gurin je odgovorila: "Mislim da mi niko nikada nije dao konkretan odgovor."

Ipak, ona ima svoj stav o tome. "On je komplikovana osoba i mislim da moja mama ima svoje demone, a kombinacijom ova dva, ja sam jednostavno bila kolateralna šteta", rekla je 28-godišnjakinja.

Uprkos tome što je bila otuđena od Nikolsona, Gourin kaže da je nasledila neke od osobina svog slavnog oca.

"Ja sam je**no luda", izjavila je ćerka holivudske legende. "Nisam baš normalna kao drugi, i mislim da je to malo slično mom tati, prema onome što sam pročitala o njemu", dodala je.

Pročitajte još: POJAVIO SE U JAVNOSTI NAKON GODINU I PO: Bio je sa 5.000 žena a sad ga gledaju i pitaju se odakle im želudac da ga ljube

Inače, Nikolson ima ćerku Dženifer Nikolson iz braka sa Sandrom Najt, sina Kejleba Godarda sa bivšom koleginicom Suzan Anspah, ćerku Hani Holman sa manekenkom Vini Holman i ćerku Lorejn i sina Reja sa glumicom Rebekom Brusard.

Džek Nikolson ima petoro dece sa različitim ženama.
AKM Images / Backgrid USA / Profimedia 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

PEVAČ PRIZNAO! EVO KOJA GLUMICA MU JE BILA NAJVEĆA SIMPATIJA! Princ od Vranje nikad iskrenije odgovorio na ŠKAKLJIVIH 36 PITANJA Kurir televizija

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!