Slavnog glumca Džeka Nikolsona dugo nije bilo moguće videti u javnosti. U Holivudu se pronela priča da je teško bolestan, te da čak pati i od demencije. Paparaci, ma koliko da su se trudili, nisu mogli da ga uhvate vam kuće koju, kako se čini, nije napuštao.

Džek Nikolson nije napuštao kuću.
FAME PICTURES / Backgrid USA / Profimedia 

No, sada se, nakon dugih 18 meseci, situacija konačno promenila. Nikolson je uslikan kako uživa na balkonu svog kompleksa Mullholland Drive na Beverli Hilsu. Međutim, zapušten izgled dodatno je zabrinuo sve, jer glumac nikad gore nije izgledao.

Zapušten, čupav, podbuo... tako se najbolje može opisati slavno ime Holivuda na novim paparaco fotografijama. Priča se da su njegovi prijatelji zabrinuti zbog njegovog stanja, te da se šuška da će umreti sam, napušten od svih. 

Mnogima je gotovo neverovatno, kada ga posmatraju na novim slikama, da je to čovek za kojeg se svojevremeno pričalo da je ljubio čak 5.000 žena. Naravno, nema sumnje da je brojka "napumpana", ali ga to nije spasilo komentara: "šta su sve one videle u njemu, i odakle im želudac da ga ljube". Ovo se posebno odnosilo na njegovu vezi sa vanserijski lepom i daleko mlađom glumicom Larom Flin Bojd, zbog kojih su iz zvali "lepotica i zver".

Nikolson je svojevremeno važio za jednog od glavnih neženja Holivuda, a "šetao" je samo vrsne lepotice. U isti mah, njegovih afera nije se znao broj zbog čega su mu propadale i veze i brak. 

Džek Nikolson teško se mirio da stari.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Glumac nikada nije krio da su žene bile jedan od njegovih najvećih poroka i da mu je žao što više ne oseća da je neodoljiv za suportan pol.

Ženio se jednom ali ima petroro dece sa 4 različite žene, ali vanbračnu ćerku jedinu nije želeo da prizna. Davao je novac, plaćao im život i školovanje, ali prezime nije želeo da da.

Sestra mu je zapravo majka

Inače, zanimljivo je da Nikolson do 37. godine nije znao da je njegova sestra zapravo njegova biološka majka, a tajna je otkrivena samo zato što je časopis Tajm želeo da napravi priču o njemu, pa su novinari istraživali glumčevu prošlost i oni su mu saopštili vesti.

Džek Nikolsonu je sestra zapravo majka.
screenshoot/youtube 

"Ukratko, to je najbizarnija stvar koju sam čuo. Neki momak me zove telefonom i kaže mi da moja majka zapravo nije moja majka, već da je moja sestra moja majka", izjavio je glumac nakon što je ceo svet saznao za čudnu situaciju.

Nikolson je imao i sestru - 17 godina stariju Džun, koja mu je zapravo bila majka. Glumac je imao još jednu "sestru", Lorejn, koja je zapravo bila njegova tetka.

Navodno, Džun je imala 17 godina kada je rodila Džeka i nije bila sigurna ko mu je otac. Tada su njeni roditelji, Džon i Etel Mej, odlučili da podignu Džeka kao svoje biološko dete, a ne kao svog unuka, i planirali su da mu nikada ne kažu istinu.

Džun i Lorejn su se složile, pa je Džek odrastao sa majkom i tetkom za koje je mislio da su mu sestre. U njihovom susedstvu su se širile glasine o celoj situaciji, ali se ubrzo cela porodica preselila u Njujork, daleko od svih spekulacija.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!