Nikol Kidman i Kit Urban nisu mogli da obuzdaju strasti na crvenom tepihu na dodeli Oskara. Zaljubljeni par više je bio nalik tinejdžerima, te su se sočno ljubili i pipkali pred okupljenim fotografima, ne mareći za poglede i zgražavanje okoline. 

Iako je sa jedne strane više nego pohvalno da između njih i nakon gotovo 17 godina braka ima strasti, mnogi su komentarisali da je nepristojno ponašati se ovako na svečanosti kao što je Oskar.

Nikol nije skidala ruke sa Kita Urbana, a u jednom trenutku fotografi su ulovili i njihovu asistentkinju u pozadini koja je crvenela od blama i skrenula pogled kada se par ljubio.

Kit Urban i Nikol Kidman razmenjivali su nežnosti.
David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia Keith Urban and Nicole Kidman

Nikol je inače pobrala sve komplimente kada je u pitanju modni izbor, te se na "crvenom" tepihu pojavila u haljini sa visokim izrezom koji je u prvi plan istakao njene vitke noge. Bombastično izdanje skrenulo je pažnju sa njenog zaleđenog lica koje je poslednjih meseci glavna tema medija, iako je, za razliku od prošle godine, slavna glumica na ovogodišnjoj dodeli izgledala daleko prirodnije.

Kit je takođe bio na visini zadatka kada je reč o modnom odabiru, te je komplementirao izdanje supruge noseći elegatno odelo i leptir mašnu. Muzičar je sve vreme zaljubljeno pratio svoju suprugu, i nije skrivao ponos.

Inače, australijska glumica i kantri muzičar venčali su se 25. juna 2006, posle godinu dana zabavljanja, na intimnoj ceremoniji u Sidneju, u društvu dvoje dece, Izabele i Konora, koje je usvojila sa bivšim mužem Tomom Kruzom. Ona i Kit su kasnije zajedno dočekali ćerke Sandej Rouz i Fejt Margaret.

Nikol je jednom prilikom otkrila tajnu njihovog srećnog braka"Mi smo neka vrsta mešavine, uklapamo se, stvoreni smo jedno za drugo. Neverovatno sam srećna što sam ga upoznala, a upoznala sam ga kasnije u životu i to je najbolja stvar koja mi se dogodila. Taj  čovek je nešto najbolje u životu što sam doživela", rekla je glumica za CBS Mornings.

Njihov harmoničan odnos i brak nije poremetila ni činjenica da je Nikol nekoliko santimetara viša od Kita, koji to ponekad pokušava da sakrije birajući cipele sa visokim potpeticama.

Kit Urban nema problem što je Nikol viša od njega.
Shuterstock 

Inače, Nikol je 11 godina bila u braku sa Tomom Kruzom, za kojeg se udala 1990. godine, a ubrzo nakon venčanja usvojili su dvoje dece. Iako je u početku sve bilo idilično, između dva megapopularna glumca stala je Tomova religija – sajentologija. Nikol je uvek odbijala da postane sajentolog jer joj se nisu dopadala ograničenja i pravila koja su bila nametnuta, pa je Tom počeo da se distancira od nje.

Nikol kidman ranije je bila u braku sa tomom kruzom.
Profimedia 

Kao zakleti sajentolog, Tom je odlučio da će i njihovu decu vaspitavati u skladu sa tom religijom, i tako je i bilo. U jednom trenutku, Nikol je počela da se oseća isključenom iz njihove rutine i sistema vrednosti, pa je veza zahlađena. Kada je došlo do iznenadnog razvoda, koji je zatražio Kruz, sud mu je dodelio puno starateljstvo nad decom upravo zato što su bili vernici čija je sveta dužnost da izbegavaju nesajentologe.

Nikol Kidman nije želela da postane sajentolog.
Shutterstock 

Njihov razvod bio je brz i iznenadan. Iako su imali problema u braku, Nikol navodno nije očekivala da će je Kruz ostaviti, a on je upravo to i učinio. Podneo je zahtev za razvod i zauvek napustio njihov dom. Glumica slomljenog srca ostala je sama u kući, a Tomov PR  saopštio je javnosti da se rastaju samo 24 sata nakon što je Nikol saznala.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!