Slavna glumica Nikol Kidman nedavno je uslikana tokom odmora sa suprugom Kitom Urbanom. Par je uživao u toplim zracima Sunca na plažama Sidneja, i činilo se da im pažnja paparaca nimalo ne prija. Sve vreme se sklanjala od objektiva naočarima i iza šešira, i to nije bez razloga.

Naime, glumica se u poslednje vreme svako malo nađe na meti kritika zbog plastičnih operacija, iako je ona uporna u tvrdnjama da ništa nije radila, te da je potpuno prirodna, ali odsustvo bilo kakvih bora nije umela da objasni - po sitemu, valjda više verujete meni nego sostvenim očima.

Jasno je da glumica na sve načine pokušava da sačuva vitku liniju i mladolikost, a da od filera i botoksa ne odustaje dalo se primetiti i nedavno kada su je paparaci uslikali dok je napuštala set. Snimak izbliza samo je potvrdio ono o čemu se naveliko priča. 

Dok se po vratu jasno moglo zaključiti koliko ima godina, kada je reč o liku, pre svega obrazima i čelu, priča je potpuno drugačija. Pojedini plastični hirurzi čak su i tvrdili nakon pomenutih fotografija, da su joj se fileri spustili, te su slavno ime Holivuda poredili i sa pticama, tačnije golubom, i poručili glumici da što pre promeni "plastičara".

Nikol kidman tvrdi da ništa nije operisala.
Backgrid / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Ipak, Kidman je i dalje uporna da radila ništa nije. A onda se na jednom događaju pojavilanapetog, zategnutog lica, koje se iskrivilo u neprijatnu grimasu kada se nasmejala. 

Jedini put kada je priznala da je nešto radila bilo je pre par godina kada je samo jednom (navodno) probala botoks, i rekla da to nije za nju.

Nikol kidman godinama preteruje sa operacijama.
AFF-USA / Shutterstock Editorial / Profimedia 

"Ništa nisam menjala na svom licu. Probala sam, nažalost, botoks, ali sam se izvukla iz toga i sada konačno mogu ponovo da pomerima svoje lice. Koristim kremu s visokim zaštitnim faktorom, ne pušim, ne pijem i to sa ponosom kažem. Svako može da učini sebi, svom telu šta god želi. Nemam sud o tome. Ali, ja lično verujem u fizičko zdravlje", rekla je 2011. za Marie Claire magazin.

Stručnjaci smatraju da je Nikol pametno odradila neke sitne korekcije, dok je nažalost, sa nekim preterala. 

Nikol Kidman preteruje sa botoksom.
Raw Image LTD/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Tako su na listi operacija vrha nosa koji je danas nešto uži nego u mladosti i podignutiji, fileri u jagodicama i na slepoočnicama jer upravo taj deo lica otkriva realne godine, ali i u usnama, iako tu nije preterala, botoks na čelu i između kapaka i obrva, podizanje lukova obrva, zbog čega često ima čudne izraze lica.

Šta je od svega toga prava istina, ne znamo, ali pogledajte još neke njene fotografije i procenite i sami, da li je zaista prirodna, ili je ipak plastična hirurgija umešala svoje prste.

Shutterstock Nikol Kidman nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!