Kim Besindžer dugo se nije mogla videti u javnosti. Sticao se utisak kao da se krije od sveta, iako niko nije znao tačan razlog, sve do sinoć, kada je slavna lepotica napravila izuzetak.

Ona se, zajedno sa dečkom Mičom Stounom pojavila na Baby Shower proslavi ćerke Ajrland Boldvin koji je, verovali ili ne, upriličen u jednom striptiz klubu. 

Glumica je bila nasmejana i dobro raspoložena dok su oko nje "sevali" blicevi, a za ovu priliku odabrala je dobro sivo odelo, crnu košulju i popularne oksfordice. Nosila je dosta šminke, iako se tako nije činilo na prvi pogled, a kosu je ispravila, no, uprkos sjajnom modnom izdanju, nešto drugo je ukralo svu pažnju - njeno lice koje je pokazivalo posledice mnogobrojnih intervencija. 

Kim Besindžer pokazala je novo lice uništeno operacijama.
HEDO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Činilo se kao da je Kim pokušala teškom šminkom i konturisanjem da sakrije sve što je radila, ali, rezultat je bio potpuno suprotan - operacije kojima je uništila lik samo su se još više videle. 

Jagodice i obrazi bili su čudno naduveni i pozicionirani, oči su previše upale, što su neki hirurzi objšanjavali preteranom upotrebom botoksa, dok joj se čelo čudno sijalo. Sa 69 godina glumica nema nijednu boru, te je jasno da je potražila pomoć plastične hirurgije, ali se na tom putu izgubila, kao i mnoge pre nje, i otišla u drugu krajnost zbog čega je sada porede sa Frankenštajnom.

"Trebao mi je trenutak da shvatim da je to ona", "Ženo, šta uradi od sebe", "Od onakve lepotice ovo?", "Liči na Mikija Rurka", "Bila je najlepša, a sada je nakaza", "Zašto lepe žene ovo rade", samo je delić onoga što se moglo pročitati na internetu. 

Nažalost, sve što je radila sebi došlo je kao posledica mentalnih problema sa kojima se godinama borila, a koje je i sama opisivala kao "zlo koje ju je jelo". 

Kim Besindžer uništila je lik bespotrebnim filerima.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Karijeru je započela na izborima za mis, a potom se bavila manekenstvom, da bi u jednom trenutku ušla u svet glume što je i bio njen najveći san. Nažalost, turbulentni ljubavni odnosi umnogome su diktirali razvoj njene karijere.

Kim Besindžer započela je karijeru kao model.
Moonlight Productions / Warner B / AFP / Profimedia 

Šta se tačno desilo Kim Besindžer?

Pre četrdeset godina Kim Besindžer su upoređivali sa Merilin Monro i Brižit Bardo. Kada je izašao film "Devet i po nedelja", potom "Betmen" i "L.A Poverljivo" niko nije mogao ni da nasluti da će ova slavna diva pasti u zaborav.

Kratko smo se obradovali kada se 2017. i 2018. godine pojavila u filmovima "Pedeset nijansi sive", ali to je bio samo kratkotrajan povratak.

Jedan od glavnih razloga zašto Kim Besindžer više ne glumi je zato što pati od agorafobije i anksioznosti. Glumica je 2013. godine otkrila da je odlučila da se protiv svoje bolesti bori prirodno - bez lekova.

Kim Besindžer odlučila je da se bori protiv bolesti bez lekova.
Shutterstock 

"Sada se budim i uživam u životu. Ne želim da kroz život prolazim omamljena. Želim da se suočim sa svojim strahovima," rekla je ona.

Sve je krenulo još davnih osmadesetih kada je bila u braku sa šminkerom Ronom Sanderom i već tada pokazivala znake mentalne bolesti. Poznata glumica je razvila agorafobiju, i pretrpela je tešku epizodu u supermarketu, gde je doživela stravičan panični napad i nije izlazila iz kuće mesecima.

Nakon toga bila je us trastvenoj vezi sa Ričardom Girom. U to vreme povukla je i neke rizične poslovne poteze i izgubila ogroman novac zbog čega je proglasila bankrot.

Kim Besindžer bila je u vezi i sa Ričardom Girom.
LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia 

Ipak, njen život pojaviše je obeležio glumac Alek Boldvin sa kojim je snimala film "The Marrying Man", a tri godine kasnije postali su par. Kim je bila ludo zaljubljena u njega, a 1995. godine dobili su ćerku Ajrland.

Kim Besindžer zaljubila se u Aleka Boldvina na snimanju filma.
Featureflash Film Archive / Alamy / Alamy / Profimedia 

Međutim, krajem devedesetih brak im je upao u krizu, nakon čega su se razišli. Ogromna ljubav pretvorila se u javna prepucavanja, svađe i borbu za starateljstvo.

Srećom, poslednjih godina su "spustili" loptu, a odnosi više nisu zategnuti ni između Boldvina i ćerke koju je ranije i vređao u javnosti.

Alek Boldvin konačno je spustio loptu sa ćerkom.
John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Nažalost, mentalne probleme pokušavala je da zamaskira intervencijama, a jedna je, kako to obično biva, vodila drugoj. Njen prepoznatljivi lik polako je nestajao, a rađala se neka nova Kim koju je bilo teško prepoznati.

Kim Besindžer sve je više preterivala sa intervencijama.
Coleman-Rayner / Coleman-Rayner / Profimedia 

Nažalost, čini se da od botoksa i filera i dalje ne odustaje, iako je nekadašnju lepoticu sada već gotovo nemoguće prepoznati.

Najčešći komentari su da izgleda "plastično i izveštačeno", a još njenih fotografija pogledajte u galeriji na u nastavku teksta i procenite i sami da li je ili ne preterala sa intervencijama.

IFA Film / United Archives / Profimedia, Moonlight Productions / Warner B / AFP / Profimedia Pogledajte kako Kim Besindžer danas izgleda i koliko se promenila za sve ove godine.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!