Melani Grifit godinama nije bilo moguće videti u muškom društvu, iako se razvela od Banderasa još daven 2014. godine. Ipak, čini se da se stvari u poslednje vreme drastično menjaju. 

Glumica koja je poslednjih meseci privlačila pažnju isključivo neuspelim intervencijama, sada je uslikana u društvu misterioznog muškarca, a od momenta kada su se fotografije našle na mrežama, mnogi su ubeđeni da ih ne veže samo prijateljstvo.

Melani Grifit uhvaćena je u zagrljaju misterioznog muškarca.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Jedna stvar ih je navodno otkrila, a to je bio trenutak kada su se opraštali. Naime, brojni tumači govora tela tvrde da je prijatelj Grifitove zaljubljen u nju, što se može zaključiti po prisnom zagrljaju, ali i poljupcu koji "pršti" od emocija. 

Sa druge strane, ni Melani nije mogla da sakrije da joj ovakva pažnja prija, pogotovo nakon godina i godina niskog samopouzdanja zbog izgleda. 

melani grifit konačno ne preteruje sa operacijama kao ranije.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Za sada se ne zna ko je misteriozni gospodin, ali je više nego jasno da su uživali u društvu jedno drugog. Inače, paparaco slike izbliza pokazale su i da je glumica daleko manje ekstremna sa filerima nego u prošlosti, kada u nekoliko navrata nije izgledala ni kao ljudsko biće. 

Takođe, prvi put nakon dužeg vremena, Melani nije bila ispijena i bleda, iako je bila u tamnoj garderobi, kao što je bio slučaj poslednjih meseci, kada su se njeni fanovi zabrinuli da glumica ponovo ima rak zbog ožiljka na licu.

Melani Grifit uslikana je sa ožiljkom na licu.
London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Melani se povodom spekulacija nije oglašavala, a jedini put kada je na tu temu govorila bilo je pre par godina kada je javno istupila i potvrdila da ima rak kože, ali tek nakon što su njene fotografije sa ogromnom krastom na nosu završile na internetu.

Melani Grifit otkrila je da je imala rak u prošlosti.
Mr Plow / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Melani je nakon intervencije promenila mnogo toga, ali nažalost, još uvek je verna pušenju iako joj je to strogo zabranjeno. Takođe, iako ima 65, i dalje se pridržava napornih dijeta, i treninga kako bi odražala mlado telo.

Melani Grifit i dalje puši iako ne bi smela.
London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Zbog toga se često moglo pročitati da ima "telo devojčice, i lice starice", pogotovo nakon što joj se lik "izduvao" nakon što je prestala da zloupotrebljava botoks.

Melani Grifit ima telo devojčice.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Melani, koja je godinama vodila bitku sa depresijom i zloupotrebom droga i alkohola danas je konačno na dobrom putu, a ukoliko ima istine da je konačno uplovila u novi odnos, ostaje samo da se nadamo da neće ponoviti greške iz prošlosti, kada je svaku prepreku u odnosu "lečila" plastičnim operacijama. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!