Od samog početka karijere Miloš Biković nalazio se na listama najlepših glumaca. Koliko je poželjan svedoči i to što ga žene redovno u anketama biraju za najatraktivnijeg, a nema sumnje da mu ove titule i te kako prijaju. 

Ipak, njegovo srce zauzeto je već neko vreme, a ukrala ga je niko drugo do zanosna Crnogorka Ivana Malić. Par uživa u skladnoj vezi, a mnogi im prognoziraju i odlazak pred oltar, iako se povodom toga nisu oglašavali. Da su emocije jake kao prvog dana dokaz su i njihove zajedničke objave na Instagramu na kojima sve "puca" od ljubavi.

No, pre nego što je uplovio u mirnu luku sa Ivanom, Biković je imao poprilično turbulentan ljubavni život, a sa nekim bivšim izabranicama prošao je i pakao nakon raskida. Evo ko su sve njegove bivše devojke:

1. Anja Alač

Jedna od njegovih prvih devojaka bila je glumica Anja Alač. Ćerka glumaca Vesne Čipčić i Aleksandra Alača, osvojila je srce Miloša Bikovića na fakultetu na kom su zajedno studirali. Bili su u vezi pre gotovo deceniju, a nakon raskida Anja se zabavljala sa glumcem Radovanom Vujovićem.

Anja Alač je danas bliska sa Bikovićem.
pritnscreen/instagram 

Kada su se ona i Radovan razišli, Anja i Miloš su 2015. godine obnovili romansu. Tada su uslikani zajedno u javnosti, ali nisu želeli da komentarišu svoj odnos. Ipak, par je do danas ostao u dobrim odnosima, pa se često viđa na zajedničkim okupljanima kolega sa klase.

2. Brankica Sebastijanović

Brankica Sebastijanović je bivša devojka Bikovića.
Instagram 

I sledeća devojka Miloša Bikovića bila je sa Fakulteta dramskih umetnosti, glumica Brankica Sebastijanović. Kad su se zaljubili, ona je još uvek studirala, a on je tek započinjao uspešnu filmsku karijeru. Počeli su da rade zajedno, a prvi projekat bilo je film, kasnije i serija, „Samac u braku“, u kome su tumačili bračni par.

Njihova ljubav trajala je četiri godine, a pažnju su posebno privlačili zbog odluke da se "čuvaju za brak", o čemu su javno govorili. Jednom prilikom, Brankica se osvrnula na prašinu koja se podigla zbog ove njihove izjave.

Brankica Sebastijanović se čuvala za brak.
pritnscreen/instagram 

"Mislim da je baš ružno sprdati se sa nečim do čega Miloš i ja držimo. Drago mi je ako možemo da budemo primer mladima u ovakvim vremenima. Ne znam zašto se o tome toliko piše", rekla je tada za domaće medije glumica, ističući da je Miloš odrastao u patrijarhalnoj hrišćanskoj porodici.

Raskid je, međutim, usledio nakon četiri godine veze, a da je došlo do kraha uspevali su da sakriju od medija puna dva meseca. Brankica Sebastijanović nakon toga se povukla iz javnosti, retko daje intervjue, a o svojim emotivnim partnerima nikada više nije govorila za medije.

3. Saša Lus

Miloš i Saša upoznali su se na snimanju reklame, a ubrzo su osvanuli na naslovnoj strani ruskog Vogue-a. Bili su u vezi nekoliko meseci tokom 2016. godine i nisu krili svoju ljubav ni na društvenim mrežama.

Saša Lus i Biković nisu skrivali svoju ljubav.
pritnscreen/instagram 

Kada se u medijima pojavila slika Saše Lus na kojoj se nalazi sa muškarcem koji nije Miloš, manekenka je doživela osudu i prozvana je preljubnicom. Miloš je, kao pravi kavaljer, bio prinuđen da je brani, pa je na Instagramu objasnio da su on i Saša raskinuli pre nego što je ta slika nastala, ali da nisu pronašli za shodno da o tome obaveste javnost.

Saša Lus slomila je Bikoviću srce.
pritnscreen/instagram 

Saša, koja je krasila naslovne strane najprestižnijih magazina na svetu i nosila modele svih važnih kreatora, ubrzo se, po okončanju veze sa Milošem, okušala i kao glumica.

Iako se spekulisalo da je Saša Milošu slomila srce, glumac je brzo pronašao utehu u naručju još zanosnije Ruskinje.

4. Aglaja Tarasova

I sa njom se slikao za naslovne strane ruskih časopisa, nikad srpskih – ovde gotovo da nije ni govorio o njoj, a ubrzo su zaigrali u zajedničkom filmu „Led“.

Zanimljivo je da je Miloš glumio i sa Aglajinom mamom, u filmu „Mitovi“, poznatom ruskom glumicom Ksenijom Rapaport.

Aglaja je sa Milošem dolazila i u Srbiju, gde je bila njegova pratilja na venčanju Jelisavete Orašanin, Miloševe najbolje drugarice, i košarkaša Miloša Teodosića. Osim Srbije, glumici su se dopali i Srbi, pa je i dan danas dobra prijateljica sa glumicom Milenom Radulović, koja intenzivno snima u Rusiji.

Prema Miloševim rečima, on i Aglaja raskinuli su nakon godinu i po dana zajedničkog života, a u javnosti se nagađalo da je krivac za prekid veze to što je glumac nakon „Leda“ sve češće boravio u Srbiji.

5. Barbara Tatalović

Barbara Tatalović javno je progovorila o Bikoviću.
Print Screen / Instagram 

Manekenka i glumac vezu su otpočeli u tajnosti, a onda su počeli javno da se pojavljuju kao par. Iako su mnogi očekivali da će ova veza prerasti u nešto više, do raskida je navodno došlo zbog daljine i retkog viđanja.

Barbara je jedna od retkih koja je rekla da joj ne prija da se o njoj govori kao o bivšoj devojci Miloša Bikovića. Dok su još uvek bili u ljubavnoj vezi, manekenka je odigrala malu ulogu u filmu „Hotel Beograd“ u kojem je glumio i Miloš Biković koji je takođe bio i producent ovog projekta.

Barbara Tatalović otpužila je Bikovića da je narcis.
Instagram 

Ipak, Barbara je prošle godine šokirala javnost priznanjem da je bila žrtva psihičkog nasilja od strane Bikovića. Kako je u svojoj objavi na Instagramu napisala, trebalo joj je dosta vremena da se oporavi od traume.

U tome su joj pomogli višemesečni razgovori sa psihijatrom. Bivšeg partnera zbog kog je izgubila samopouzdanje nazvala je narcisom, a kada je od pratioca dobila pitanje kako se sa tim izborila rekla je:

"Uz mnogo rada na sebi. Puno ljubavi, podrške i razumevanja najbližih i psihoterapije, bar 4 puta mesečno u samom početku", napisala je ona.

6. Arina Vološina

Arina Vološina tvrdila je da je doživela psihološko nasilje od strane Bikovića.
Instagram 

Ovo je devojka koja je svojim iskustvom iz veze sa Milošem Bikovićem, podigla javnost na noge. Kako bomba je odjeknula vest da je Miloš Biković bio veoma manipulativan u vezi.

Ova mlada lepotica rekla je da je "gajila nadu da u njemu ima nečega ljudskog", a to je i previše blago u odnosu na ostale tvrdnje koje je iznela o srpskom glumcu.

"Oko godinu dana nisam živela svoj život, pošto sam bila u vezi sa Milošem Bikovićem. Morala sam da razmišljam o svom imidžu, ugledu (što mu je najvažnije, ali nažalost, slika na ekranu ne odgovara stvarnosti, posebno je zastrašujuće kada čovek pomene Boga na svakom koraku).

Arina Vološina podigla je neviđenu buru u Srbiji zbog Bikovića.
Instagram 

Ponašanje i odnos prema meni su posebna priča. Samo nemoj da reaguješ, ne odgovaraj i ne briši. Uradila sam upravo to", rekla je.

"Slušala sam sve što mi je rekao. Danas mu nisam devojka, pa mi je lakše da govorim o situaciji tako da više nema nagađanja i pitanja",  objasnila je Arina.

Vest da Miloš ima novu devojku i da je reč o Arini u srpskoj javnosti odjeknula je u maju 2021. godine. Glumac je tada snimljen na večeri magazina "InStyle" u društvu ove atraktivne ruske plesačice, inače šampionke u plesu koja je do sada osvajala brojne nagrade.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!