Slavni glumac glumac Kris Prat došao je sa supugom na otvaranje tematskog parka Super Nintendo World u Kaliforniji i nisu skidali osmeh s lica i držali su se za ruke dok su pozirali fotografima. Kris je nosio šarenu košulju, jaknu od prevrnute kože i crne pantalone.

Ketrin je obukla oversized teksas jaknu, crne pantalone i čizme.

Pret je došao na otvaranje tematskog parka nakon što je glumio glavnog lika u filmu 'The Super Mario Bros' koji izlazi u aprilu ove godine.

Kris Pret sa suprugom Ketrin Švarceneger
LISA O'CONNOR / AFP / Profimedia 

Inače, početkom januara se pohvalio novim imidžem zbog uloge. 'Nova godina, novi brkovi, mi isti. Želimo vam svima zdravu, srećnu i blagoslovenu Novu godinu!', poručio je tada na Instagramu.

Glumac sa suprugom Ketrin ima ćerke Lilu i osmomesečnu Elios, a ređe se pojavljuje u javnosti nakon nepromišljenog poteza iz 2021. godine. Naime, Kris je podelio fotografiju sa svojom drugom suprugom koju je pohvalio, napisavši da joj je zahvalan jer mu je omogućila 'neverovatan život i zdravu ćerku'. To ne bi bilo sporno da glumac nema sina Džejka koji se godinama bori s teškim zdravstvenim problemima.

Kris Pret, Ketrin Švarceneger i ćerkom.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

'Ljudi, pogledajte kako me gleda! Mislim, stvarno. Želim vam da pronađete nekog ko će ovako gledati u vas! Upoznali smo se u crkvi. Pružila mi je predivan život, predivnu, zdravu ćerku, toliko glasno žvaće da ponekad moram staviti čepiće za uši, ali to je ljubav! Pomaže mi u svemu. U zamenu, povremeno otvaram teglu kiselih krastavaca. Njeno srce je čisto i pripada meni. Ona je moje najveće blago, odmah uz moju Ken Griffey Jr Upper Deck Rookie karticu. Ako znate što je to, onda znate da to puno govori. Rođendan joj je za otprilike 6 nedelja. Dakle, ako joj ništa ne kupim do tada, reći ću joj da pročita ovaj post. Volim te, dušo', napisao je Pret.

Ovaj opis mnogi su protumačili kao izravan udarac njegovoj bivšoj supruzi Ani Faris (46) i njihovom sada 10-godišnjem sinu Džeku. Javnost je zgrozio ovaj glumčev potez pa su mu poručili: 'Možda ste se upoznali u crkvi, ali ti ideš u pakao'.

Kris Prat i Ana Faris
Shutterstock 

Njegov sin Džek je na svet stigao prevremeno te je imao samo 1.7 kilograma na rođenju. Prošao je nekoliko operacija te i dalje ima problema s vidom i srčane probleme.

Kris i Ana razveli su se 2018. nakon osam godina braka, a glumac se ponovno vjenčao 2019. s kćeri Arnolda Švarcenegera. Dok je Farisova bila udata za Preta, kružile su glasine da je vara, a mnogi su komentarisali da je to bio uzrok njihovog razvoda.

Kris Pret sa sinom i Anom Faris.
MB / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

'Tužni smo jer objavljujemo da se zvanično razvodimo. Zaista smo se jako trudili dugo vremena i puno smo razočarani. Naš sin ima roditelje koji ga jako vole i upravo zbog njega pokušaćemo ovu situaciju ostavimo privatnom što je više moguće. I dalje volimo jedno drugo i uvek ćemo čuvati uspomene na zajedničke trenutke. Ana Faris i Kris Pret', objavili su vest o razvodu i nisu hteli da komentarišu nagađanja o njegovoj neveri.

Bivši par se upoznao 2007. na snimanju filma 'Take Me Home Tonight', a Ana je tada još uvek bila u braku sa svojim prvim suprugom, glumcem Benom Indrom. Ana je u svojoj knjizi 'Unqualified' napisala da je Pratt bio 'savršen otpočetka'.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Shutterstock Život Kris Preta

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!