Al Paćino i njegova 53 godine mlađa devojka Nur Alfalah uslikani su nakon večere sa Leonardom Dikapriom u čuvenom restoranu Bird Street. Međutim, malo ko je mogao da bude pripremljen na ono što je usledilo kada se slavni glumac pojavio na vratima. 

Al Paćino pojavio se sa narandžastim licem.
The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Paćinu je lice bilo potpuno narandžasto, osim delova oko očiju, zbog čega je više nego jasno da je išao na sprej pejnt, odnosno samopotamnjivanje u salonu prilikom čega se koriste posebni štitnici za lice kako boja ne bi dospela u oči. 

Nažalost, čini se da je glumac preterao sa izborom nijanse, te umesto da izgleda preplanulo, dobio je ten boje šargarepe, što se pod blicevima aparata paparaca i te kako videlo. 

Al Paćino preterao je sa samopotamnjivanjem.
The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Šuška se da je Paćino želeo da izgleda mlađe, i svežije, te je tamnijim tenom želeo da sakrije staračke pege i druge nesavršenosti na svojoj koži, ali rezultat nije bio ono što je očekivao. 

Stekao se utisak da je čak i 53 godine mlađu Nur "blam" od njegovog izgleda, te je sve vreme pokušavala da je ne slikaju kada je kraj svog vremešnog dečka. 

Nur Alfalah nije bila oduševljena tenom svog dečka.
The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nažalost, ovo nije prvi put da je Paćino omanuo sa izborom nijanse. Setimo se samo njegovog tena davne 2014. kada se pojavio sa narandžasto - bronzanim licem na proslavi svog 74. rođendana. Kako stvari stoje, čini se da ništa iz pomenute situacije nije naučio, te da i dalje bira nijanse koje sve samo ne deluju prirodno.

U poređenju sa njim, Nur Alfalah delovala je potpuno bledo i ispijeno, i jasno je da joj pažnja i ruganje okupljenih fotografa ni malo nisu prijali. Inače, ona je sa glumcem u vezi od prošle godine, a pre njega imala je dugu istoriju zabavljanja sa vremešnim muškarcima.

Nur ima dugu istoriju zabavljanja sa starijim muškarcima.
pritnscreen/instagram 

Tako su joj bivši momci nemački biznismen i milioner Nikolas Bergruen, koji je u vreme njihove veze imao 57, a ona 25, 92-godišnji Klint Istvud, kao i 79-godišnji Mik Džeger, zbog čega su mnogi mišljenja da je sa svima njima samo zbog novca.

nur je bila i sa klintom istvudom.
HEDO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Naše godine mi nisu bile važne. Srce ne zna šta vidi, ono samo znaono šta oseća. Bila je to moja prva ozbiljna veza, ali za mene je to bilo srećno vreme", rekla je 2017. za magazin Hello o vezi sa Džegerom, čime nije mnogo popravila mišljenje javnosti o sebi.

Al Paćino sada ima 53 godine mlađu.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Tada su čak i neki njeni "prijatelji" komentarisali za medije da je oduvek "volela stariju, opuštenu kožu i taj miris koji imaju stari ljudi", mada nismo sigurni da se na listi nalazi i narandžasti ten kakav sada ima Paćino.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!