Lepa pevačicaNevena Božović uživa u srećnom braku sa pilotom Nikolom Ivanovićem, zbog kojeg je često na relaciji Crna Gora - Srbija, a njihovu intimu od samog starta se trudi da sačuva od očiju javnosti. Tako čak i svojim fanovima informacije daje "na kašičicu", te se dugo nije znalo ni kada je Nikoli rekla sudbonosno "da", a fotografiju večanice objavila je tek na prvu godišnjicu. 

Nevena Božović u braku je sa pilotom.
Instagram 

Kako je pevačica i sama isticala, razlog je to što je želela da pažnju privlači pesamama i projektima, a ne privatnim životom. Ipak, pojedini detalji njihove ljubavi su se saznali, poput toga kako su se upoznali. S obzirom da je Nikola i ugostitelj, Nevena je jednom prilikom slučajno ušla u njegov kafić u Budvi, odakle je inače, a ostalo je istorija.

Nevena Božović ne voli da govori o privatnom životu i ljubavi sa pilotom.
screenshoot/instagram 

- Veza sa Nikolom je nešto dragoceno što mi se desilo i zaista sam srećna. Ovo je prvi i poslednji put da ću pričati o emotivnom životu, a što se tiče prethodnih muškaraca sa kojima su me povezivali, to sam uvek demantovala i nema potrebe da se pravi velika fama. Privatnost je nešto što je samo moje i tako treba da ostane. Ne mogu da kažem da je krijem, ali i ne potenciram, jer ne treba po tome da me prepoznaju - rekla je Nevena jednom prilikom, prenosi Lepa i srećna.

Nevena Božović slučajno je upoznala pilota.
printscreen/instagram 

Njih dvoje su se inače venčali nakon 2 godine veze, a pre nego što je sa Nikolom uplovila u "mirnu luku", Nevenu su povezivali sa drugim frajerom, koji je, sticajem okolnosti, bio dečko njene nekadašnje bliske koleginice. U pitanju je odbojkaš Aleksandar Atanasijević, koji je nakon raskida sa njenom koleginicom Sarom Jo, utehu pronašao u Neveni.

Zanimljivo je da ni jedno ni drugo nisu ni potvrdili ni demantovali te navode, a Aleksandar je sada u braku sa bugarskom odbojkašicom Elicom Vasilevom.

Bivši Sari dečko utehu je našao kraj Nevene.
Instagram 

Ipak, u vreme trajanja navodne romanse, došlo je do zatezanja odnosa između Nevene i Sare koje su tada bile članice "Moje tri" sa Mirnom Radulović. One su i predstavljale Srbiju na Evroviziji, a loši odnosi gotovo se nisu mogli sakriti.

Na Beoviziji su se trudile da budu profesionalne, ali tokom nastupa bilo je primetno da Nevena izbegava Sarin pogled, koja je veselo poskakivala po sceni. U jednom trenutku je pokušala da se nakači na Nevenino rame - iako se Božovićeva u prvih mah pomerila, Jovanovićeva je uspela u svojoj nameri. Pevačice nikada zvanično nisu potvrdile da su prekinule komunikaciju, no u javnosti se nikada nisu pojavile zajedno, a na gradskim događajima izbegavaju jedna drugu.

Nevena Božović izbegava Saru Jo.
Instagram 

Inače, prošle godine, Sara Jo rešila je da u emisiji "Kontrashow" otkrije detalje sukoba sa nekadašnjom prijateljicom. Iako nije imenovala Nevenu, mnogima je bilo jasno da Sara govori upravo o plavokosoj pevačici.

- Desilo mi se to sa koleginicom, koja mi je bila jako bliska, koja se našla sa mnom na takmičenju pre 10 godina. U jednom trenutku svašta se izdešavalo, svašta se pojavilo u medijima, ja sam to sve ignorisala, očekujući da će druga strana da me pozove na neku kafu da se sve to razjasni - otpočela je Sara svoju stranu priče za Kurir tv.

sara jo prokomentarisala je sukob sa nevenom
pritnscreen/youtube 

- Onda sam ja nju pozvala na kafu jer sam videla da tu postoji neka ogromna neprijatnost. Dobro šta se zbiva, zvučaću kao tinejdžerka, ali videla sam da si me otpratila sa Instagrama. Ona mi je rekla da ju je tako posavetovala osoba koja joj vodi Instagram. Ja sam sedela preko puta nje i shvatila da nema uopšte poente moja posvećenost i moje razumevanje. Sve je palo u vodu - rekla je Sara.

Sara je istakla i da joj je žao što su neke stvari među njima i danas ostale nejasne. Nevena se po ovom pitanju nikad nije oglašavala, i jasno je da pokušava da sve ostavi iza sebe, te je danas fokusirana isključivo na svog supruga, ćerkicu i naravno, svoju karijeru.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!