Američka glumica Miša Barton stekla je slavu ulogom tinejdžerke Marise Kuper u seriji 'The O.C.', a sada s 37 godina, odlučila je da progovori o tome kako joj je, kada je imala samo 19 godina, savetovano da spava sa slavnim glumcem Leonardom Dikaprijem kako bi joj karijera krenula.

Miša Barton kao veoma mlada zvezda u usponu.
Shutterstock 

On je tada imao 30 godina, a njen menadžer Kreg Šnajder video je Lea na snimanju u Malibuu. U to vreme, oskarovac je upravo raskinula sa manekenkom Žizel Bundšen posle šestogodišnje veze.

„Za dobrobit tvoje karijere, idi i spavaj sa tim čovekom“, rekao joj je tada Kreg, a ona nije bila previše oduševljena tom idejom, „Nema li Leo 30 godina ili tako nešto?“

Glumici su savetovali da spava sa Dikaprijem.
Shutterstock 

Ova vest je procurila u javnost neposredno nakon što je doveden u vezu sa 19-godišnjom manekenkom Eden Polani. Njih dvoje su viđeni kako sede jedno pored drugog na zabavi, a odmah su krenule priče da se nešto više između njih dešava.

Leonardo Dikaprio i Eden Polani jedno pored drugog na žurci.
ALEXJR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Dikaprio je inače poznat po zabavljanju sa devojkama do 25 godina, a sa poslednjom ozbiljnom devojkom Kamilom Morone je raskinuo baš kada je ona prešla tu magičnu starosnu granicu.

Izvori bliski glumcu nedavno su demantovali izveštaje da je u vezi sa 19-godišnjom manekenkom.