Ukoliko ste bili fanovi čuvene serije "Okrug Oranž" sigurni smo da se sećate jedne od glavnih protagonistkinja, glumice Miše Barton koja je dugo bila jedna od najpopularnijih u Holivudu. Ipak, poslednjih godina nije je moguće videti u javnosti, a velike su šanse da biste danas prošli pored nje i ne bi je prepoznali. 

Miša je sa samo 19 godina od zarađenog novca od "Okruga Oranž" kupila vilu u Los Anđelesu u kojoj je živela sa roditeljima do 2010. godine, a onda su problemi počeli.

Miša Barton nekada je bila velika zvrezda.
Shutterstock 

Lepotica koja se ujedno bavila i manekenstvom zahvaljujući vitkoj liniji i visini, i koja je bila san snova mnogih muškaraca i ideal lepote početkom 2000-ih, umesto da postane jedna od najvećih zvezda, doživela je sunovrat. 

Miša Barton bila je ideal lepote.
Shutterstock 

Njen život obeležila je teška zavisnost od alkohola, koji je konzumirala još od 14. godine, zbog čega je u više navrata imala probleme sa zakonom - hapšena je zbog vožnje u pijanom stanju.

Miša Barton počela je da pije sa 14 godina.
Youtube 

Nisu je zaobišli ni finansijski problemi - čak je u jednom trenutku tužila i svoju majku uz tvrdnje da joj uskraćuje novac, te ju je oterala iz vile u kojoj su zajedno živele.

A onda je pre par godina usledio skandal koji se i dan-danas prepričava. Mreže je preplavio snimak na kojem Miša viče na prolaznike i priča sama sa sobom. Glumica je kasnije otkrila da je njeno ponašanje posledica narkotika koje joj je neko sipao u piće. Slučaj nikad nije bio razjašnjen.

Nakon toga se potpuno povukla i retko pojavljivala u javnosti, a na novim fotografijama gotovo ju je nemoguće prepoznati. Osim što vodi bitku sa viškom kilograma, glumica nije nasmejana ko nekad, ali, prema rečima izvora, sprema se za povratak na veliko platno, čime se veoma raduju njeni fanovi, te ostaje samo da se nadamo da će slavna lepotica ponovo zasijati kao u vreme najveće slave.

Miša Barton danas je neprepoznatljiva.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!