Ešton Kučer i Riz Viterspun zajedno su pozirali na crvenom tepihu na premijeri zajedničkog filma ''Your Place Or Mine'', a simpatični glumac nakon toga je postao glavna tema na internetu jer se na crvenom tepihu gotovo nije usudio da pipne kolegimicu.

Umesto da je zagrli ili stane bliže glumici, Ešton nije znao gde će s rukama pa ih je ugurao u džepove. Sada je objasnio zašto je tako reagirao.

''Evo u čemu je stvar: ako stavim ruku oko nje i ako budemo prijateljski bliski, svi će govoriti da imam aferu s njom'', objasnio je u jednom podkastu.

ešton kučer sa koleginicom riz viterspun
JIM RUYMEN / UPI / Profimedia 

Njegov prijatelj otkrio je da je Eštonova supruga Mila Kunis čak poslala poslala poruku svom mužu i koelginici Riz kako bi se našalila da zajedno izgledaju tako čudno na crvenom tepihu.

''Nazvala me žena. Poslala je poruku Riz i meni i rekla: "Ljudi, morate se kao... barem ponašati kao da se sviđate jedno drugom."

Riz se ovim povodom još uvek nije oglasila, a Ešton je još jednom pokazao koliko ceni svoju suprugu Milu.

Inače, Ešton i Mila važe kao jedan od omiljenih parova, a u braku su od 2015., dok se o njihovoj vezi počelo šuškati u aprilu 2012. Pre nego što su završili zajedno, Mila Kunis je bila u dugoj vezi s problematičnim glumcem Mekalinom Kalkinom , zvezdom franšize "Sam u kući" koji je teško podneo njihov raskid.

Kučer je 2013. okončao razvod od 16 godina starije Demi Mur koju je to uništilo pa ga je za svašta optuživala u javnosti.

Njihov brak se raspao pod blicevima paparaca, dok su tabloidi redovno izveštavali o glumčevim stvarnim i izmišljenim aferama sa mladim manekenkama i problemima njegove supruge sa alkoholom i narkoticima, koji su je krajem 2012. i odveli na rehabilitaciju.

Kako je Mur istakla, upravo jedna od njenih najvećih greški koju je napravila je to što je pristala da ispuni tadašnjem suprugu Eštonu Kučeru želju i da se upusti u seks utroje.

demi mur i ešton su bili u toksičnom braku
Shutterstock 

Ešton ju je često terao na nezamislive stvari, kao što je da urinira po njemu, a kada bi, usled nemogućnosti da se psihički bori sa bizarnostima koje je radila zbog njega utehu potražila u alkoholu, on bi je kažnjavao tako što bi objavljivao na mrežama njene gole slike i fotografije na kojima je u lošem stanju. Na taj način ju je "učio lekciju", ali i neretko ucenjivao.

"Bilo je to toliko ponižavajuće i odvratno, još imam traume zbog našeg odnosa", rekla je Mur.

Zanimljivo je da se Mila i Ešton poznaju još iz 90-ih kada su glumili par u komičnoj seriji "Vesele sedamdesete" koja se emitovala od 1998. do 2006. godine.

ešton kučer sa suprugom glumicom milom kunis
Priscilla Grant / Everett / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!