Adam Levin i Beati Prinslu ponovo su postali roditelji i to po treći put. Par već ima dvoje dece - Đio Grejs (4) i Dasti Rouz (6). Prinova je unela konačno malo radosti u njihovu porodicu nakon meseci drame koju su preživljavali zbog svega što je pevač radio u tajnosti, misleći da nikad neće ugledati svetlost dana. 

Naime, baš u trenutku kada se saznalo da je slavna manekenka ponovo trudna, procurile su informacije o Adamovim neverstvima. U javnosti su se našle sve eksplicitne poruke koje je razmenjivao sa brojnim Instagram modelima i drugim lepoticama. 

Adam levin našao se u centru skandala zbog prevare.
Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Stvari su se otrgle kontroli i kada se saznalo da je svoje treće dete hteo da nazove po jednoj od ljubavnica. Pevač je pokušavao da se odbrani, i "opere" od optužbi, ali mu to nije polazilo za rukom, jer je curilo sve više poruka koje je razmenjivao. Javnost se okrenula protiv njega i prozvala ga zavisnikom od se*sa koji nema ni časti ni obraza kada je u stanju da trudnu ženu tako izda.

ljubavnica adama levina je progovorila o njihovoj aferi.
Instagram 

Njegove ljubavnice otkrile su njegovu pravu stranu, ali se nakon toga oglasio i sam Levin i rekao svoju stranu priče. "Puno toga se priča o meni trenutno i želim izneti svoj stav. Upotrebio sam lošu procenu u razgovoru s bilo kim osim sa suprugom na bilo koji način koketiranja. Nisam imao aferu, ali sam prešao granicu tokom žalosnog razdoblja svog života. U određenim slučajevima to je postalo neprikladno. Rešio sam to i preoduzeo proaktivne korake da to ispravim sa svojom porodicom. Moja žena i moja porodica su sve do čega mi je stalo na ovom svetu. Biti toliko naivan i dovoljno glup da rizikujem jedino što mi je zapravo važno bila je najveća greška koju sam mogao učiniti. Nikada to više neću učiniti. Preuzimam punu odgovornost. Prebrodićemo to i prebrodićemo to zajedno'', napisao je Levin nakon svega.

On je ostao dosledan u izjavama da sa ženama nije imao fizičke odnose, zbog čega mu je supruga i oprostila. "Behati je uznemirena, ali mu veruje da nije bilo fizičke veze", rekao je insajder za E! News. "Bili su zajedno sve ovo vreme. Osećala je da su srećni u braku i bila je šokirana kada je saznala šta se dešavalo iza njenih leđa".

Beati Prinslu je bila
Shutterstock 

Par je ipak uspeo da prebrodi krizu, međutim posledice stresa veoma brzo su bile vidljive na Levinovom licu. Iako je važio za jednog od najboljih frajera na muzičkoj sceni, u poslednje vreme je neproznatljiv, te su mnogi komentarisali, kada bi se njegove paparaco fotografije našle na mrežama, da ga je "karma udarila tamo gde ga naviše boli - na izgled". 

Adam levin je propao od kako se sve saznalo šta je radio.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Ruku na srce, Adama je od početka karijere pratio glas da je varalica, te da nijednoj nikad nije bio veran. Mislilo se da će se smiriti kada dobije decu, međutim, do toga nije došlo.

Nažalost, mnogi su mišljenja da se Levin nikada i neće promeniti, te da nije isključeno da će se ovako nešto ponoviti, a mi se samo nadamo da nisu u pravu, te da je pevač jednom zasvagda naučio lekciju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!