Pre nekoliko nedelja svetom se proširila skandal vest da pevač i frontmen grupe 'Maroon 5' vara svoju suprugu Behati Prinslu, nekadašnjeg modela. U javnost su procurile eksplicitne poruke koje je slao brojnim Instagram manekenkama i lepoticama, a vest je dospela u tabloide baš kada se saznalo da je Behati trudna po treći put sa Adamom Levinom.

Pevač i frontmen grupe 'Maroon 5' vara svoju suprugu.
Shutterstock 

Pevačev imidž i delo očekivano su oklevetani, a iako je pokušao da se odbrani od optužbi, nije uspeo. Javnost se okrenula protiv njega i nazvala ga seks zavisnikom koji nema ni časti ni obraza kada tako izda trudnu ženu. Sada je viđen kako šeta sa ćerkom u Los Anđelesu, a mnogi su primetili da izgleda gore nego ikad.

Adam Levin izgleda gore nego ikada.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Čini se da je preko noći osedeo, a na sebi je imao sivi duks koju je navukao preko glave u pokušaju da sakrije lice od paparaca. Obožavaoci su komentarisali da im se čini da mu je oslabio tonus mišića lica, a to su prepisivali skandalima u koje je Adam umešan. Mnogi veruju da je stres zbog razotkrivenog neverstva pokvario njegov izgled i naglo ga postario.

Adam Levin ostario 10 godina.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Podsetimo, Instagram model Sumner Stroh izjavila je na TikToku da je imala jednogodišnju aferu s pevačem koji sa manekenkom ima dvoje dece. Međutim, Levin je kasnije porekao ove priče, ali je priznao da je "imao loše procene". Međutim, nakon Stroh, javilo se još žena koje su iznele dokaze gde se vidi da je Levin i sa njima flertovao.

Priznala da je imala aferu sa Adamom Levinom.
Instagram 

Međutim, vrlo brzo je pevač odlučio da progovori o svojoj strani priče.

"Puno toga se priča o meni trenutno i želim izneti svoj stav. Upotrebio sam lošu procenu u razgovoru s bilo kim osim sa suprugom na bilo koji način koketiranja. Nisam imao aferu, ali sam prešao granicu tokom žalosnog razdoblja svog života. U određenim slučajevima to je postalo neprikladno. Rešio sam to i preoduzeo proaktivne korake da to ispravim sa svojom porodicom. Moja žena i moja porodica su sve do čega mi je stalo na ovom svetu. Biti toliko naivan i dovoljno glup da rizikujem jedino što mi je zapravo važno bila je najveća greška koju sam mogao učiniti. Nikada to više neću učiniti. Preuzimam punu odgovornost. Prebrodićemo to i prebrodićemo to zajedno'', napisao je Levin nakon svega.

Screenshot_1.jpg
Instagram 

Inače, Levin i njegova supruga Behati Prinslu imaju dvoje dece, petogodišnju Dasti Rouz i četvorogodišnju Gio Grejs, a trenutno čekaju treće dete. Najgore od svega je što su optužbe za varanje došle samo nekoliko dana nakon što je manekenka objavila da je trudna po treći put.

„Behati je uznemirena, ali mu veruje da nije bilo fizičke veze“, rekao je insajder za E! News. „Bili su zajedno sve ovo vreme. Osećala je da su srećni u braku i bila je šokirana kada je saznala šta se dešavalo iza njenih leđa'.

Nakon što neko vreme ništa nije objavljivala, ubrzo se vratila reklamiranju na Instagramu, ali o skandalima svog supruga nije napisala ni reč. Jednu njenu fotografiju na kojoj pozira sa srednjim prstom u prvom planu svi su označili kao odgovor na sve vesti vezane za prevare njenog muža.

Inače, Adam i Behati su započeli vezu u maju 2012. godine, a njihovi počeci su bili prilično negativno prihvaćeni jer je tada bio u vezi sa Anom Vjalicinom, takođe Viktorijinim anđelom koja je sa Behati šetala pistama. Tada se pročulo da je Ana saznala za izdaju i prevaru svog dečka tako što je naišla na buket koji je Adam poslao u bekstejdž posle revije, ali nije bio namenjen njoj već Behati.

Adam Levin sa bivšom koju je varao sa suprugom Beati.
Shutterstock 

Dakle, lako je zaključiti da je Adam od serijskog zavodnika žena sa Behati postao porodičan čovek, iako, po svemu sudeći, vuk menja dlaku, ali ne i ćud. U svakom slučaju, izgleda da je Behati odlučila da mu oprosti, iako niko ne zna šta se dešavalo iza zatvorenih vrata. Adam je oduvek bio poznat kao serijski varalica žena, a rekao je i da veruje da monogamija nije prirodna i da nije zapisana u ljudskom genetskom kodu. Dovoljno je rekao...

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!