Nakon što su obelodanjene brojne afere Adama Levina, kao i njegova flertovanja sa Instagram modelima, Beati Prinslu, njegova supruga, nije se oglašavala na mrežama. Par je viđen u javnosti samo nekoliko puta od skandala, kada su pokušavali da se ponašaju kao da je potpuno sve u redu. Beati se čak pojavila i na njegovom koncertu, što nije do sada toliko često bio slučaj, i bodrila ga iz publike, odlično raspoložena.

Podsetimo, Instagram model Sumner Stroh izjavila je na TikToku da je imala jednogodišnju aferu s pevačem koji sa manekenkom ima dvoje dece. Međutim, Levin je kasnije porekao ove priče, ali je priznao da je "imao loše procene". Međutim, nakon Stroh, javilo se još žena koje su iznele dokaze gde se vidi da je Levin i sa njima flertovao.

Adam levin varao je ženu sa Instagram modelom Sumner Stroh što je ona otkrila na tiktoku.
Instagram 

"Puno toga se priča o meni trenutno i želim izneti svoj stav. Upotrebio sam lošu procenu u razgovoru s bilo kim osim sa suprugom na bilo koji način koketiranja. Nisam imao aferu, ali sam prešao granicu tokom žalosnog razdoblja svog života. U određenim slučajevima to je postalo neprikladno. Rešio sam to i preoduzeo proaktivne korake da to ispravim sa svojom porodicom.

Adam levin pravdao se na Instagramu.
Instagram 

Moja žena i moja porodica su sve do čega mi je stalo na ovom svetu. Biti toliko naivan i dovoljno glup da rizikujem jedino što mi je zapravo važno bila je najveća greška koju sam mogao učiniti. Nikada to više neću učiniti. Preuzimam punu odgovornost. Prebrodićemo to i prebrodićemo to zajedno'', napisao je Levin nakon svega.

Nakon toga, dosta se polemisalo i kako je Beati, koja je vesti o trećoj trudnoći obelodanila malo pre skandala, sve podnela. 

"Uzrujana je, ali mu veruje da nije bilo fizičke veze", rekao je insajder za E! News. "Bili su zajedno celo ovo vreme. Ona je osećala da su srećni u braku i bila je šokirana kada je saznala šta joj se događalo iza leđa".

Adam levin u braku sa Beati Prinslu dobio je dvoje dece.
Shutterstock 

Ipak, sada se čini da je manekenka odlučila i javno da pokaže šta misli o svemu, te se prvi put oglasila na Instagramu. Ona je najpre objavila fotografiju koja je nastala u bekstejdžu jednog snimanja na kojoj drži podignut srednji prst.

Nakon toga je podelila i video na kojem se jasno vidi trudnički stomak.

Beati je sve vreme nasmejana, te je jasno da od razvoda, za sada nema reči, a mnogi misle da je upravo ovo poruka svima koji su je poslednjih dana optuživali da je "jadno da prelazi nevernom suprugu preko ovih stvari", te je pitali "kakav primer daje svojoj deci".

No, čini se da je njihova ljubav ipak jača, a da je Adam uspeo da je ubedi da više veruje njemu, nego dokazima devojaka.

printscreen/instagram Behati Prinslu, žena Adama Levina

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!