Poslednjih dana, sa sahranom kraljice Elizabete II, najviše se piše o skandalu preljube muzičara Adama Levina.

S vremena na vreme svet slavnih zadesi prevara skandal u koji „niko ne može da veruje“ jer „izgledali su kao najsrećniji par“.

Pre nekoliko dana u javnost su dospele poruke koje je pevač grupe 'Maroon 5' poslao influenserki Samneri Stro. Ali to nije sve – nakon njenog izlaska u kojem je otkrila poruke koje joj je slao, pojavile su se i druge žene koje tvrde isto.

Ljubavnica Adama Levina TikTok/sumnerstroh

„Bila sam u vezi sa čovekom koji je bio oženjen modelom Victoria's Secret. Bila sam mlad, naivna i osetila sam se iskorišćenom na kraju afere",rekla je Samner i dodala da ju je Adam po završetku romanse kontaktirao i pitao je da li može svoje treće dete, koje nosi njegova žena, da nazove po njoj.

Influenserka je bila šokirana bizarnim spletom događaja i odlučila je da o svemu porazgovara sa svojim fanovima.
"Najgore je što me je naveo da pomislim da mu je brak pred raspadom, a sada sam saznala da čeka još jedno dete“, dodala je Samner.

Adam Levin pitao ljubavnicu da nazove dete po njoj.
Instagram 

Posle nje, sa sličnim tvrdnjama javile su se i druge lepotice. Objavile su snimke poruka koje im je pevač slao, a neke od njih su eksplicitno seksualne prirode.

Među njima su komičarka Marika i žena po imenu Alison Rouz koje su objavile fotografije njihovih navodnih razgovora sa njim. Međutim, vrlo brzo je pevač odlučio da progovori o svojoj strani priče.

Adam Levin je varao svoju trudnu ženu.
Shutterstock 

Adam je negirao aferu, ali je priznao da je „prešao granicu“ sa „koketnim“ porukama. Nakon toga, Samner su napali na društvenim mrežama.

"Moja žena i moja porodica su sve do čega mi je stalo na ovom svetu. To što sam bio dovoljno naivan i glup da rizikujem jedina stvar koja mi je zaista bila važna bila je najveća greška koju sam mogao da napravim. Nikad to više neću učiniti. Preuzimam punu odgovornost. Proći ćemo kroz to. I kroz to ćemo proći zajedno“, rekao je muzičar.

Adam Levin o preljubi.
Instagram 

Inače, Adam i Behati su započeli vezu u maju 2012. godine, a njihovi počeci su bili prilično negativno propraćeni jer je on u to vreme bio u vezi sa Anom Vjalitsinom, takođe Viktorijinim anđeom koja je sa Behati šetala pistama. Tada se pročulo da je Ana saznala za izdaju i prevaru svog dečka tako što je naišla na buket koji je Adam poslao u bekstejdž posle revije, ali nije bio namenjen njoj već Behati.

Inače, dok su Adam i Ana još bili u vezi, 2011. godine zajedno su prošetali pistom Victoria's Secret - ona ​​kao model, a on kao zvezda koja je nastupila te večeri. Zatim su se držali za ruke i ljubili pred publikom, a iste godine je pistom prošetala i Behati. Mada, ko je mogao da zna i da očekuje...

Adam je Anu prevario sa Behati.
Shutterstock 

Dakle, lako je zaključiti da je Adam od serijskog zavodnika žena, sa Behati postao porodičan čovek, iako, po svemu sudeći, vuk dlaku menja, ali ćud nikada. U svakom slučaju, čini se da je Behati odlučila da mu oprosti jer je par nakon skandala viđen u šetnji sa ćerkom, što je ujedno bilo i njihovo prvo zajedničko pojavljivanje u javnosti otkako se vest pročula. Obožavaoci su bili iznenađeni Behatinom reakcijom ili zapravo izostankom iste, ali niko ne može da zna šta se dešavalo iza zatvorenih vrata.

Adam je oduvek bio poznat kao serijski varalica žena, a rekao je i da veruje da monogamija nije prirodna i da nije zapisana u ljudskom genetskom kodu. Dovoljno je rekao...

Više fotografija Behati, prevarene supruge, pogledajte u našoj galeriji.

printscreen/instagram Behati Prinslu, žena Adama Levina

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!