Kao bomba odjeknula je vest da je pevač Adam Levin godinu adana varao suprugag sa influenserkom Sumner Storh. Nakon što je ona javno istupila i otkrila detalje afere, javile još dve žene, komičarka Marika i Elison Rouz, a veliki interes izazvala je četvrta po redu, njegova učiteljica joge Alana Zabel.

Alana, koja je trenirala pop zvezdu od 2007. do 2010., navodi da je rekao da želi s njom go da provede dan i da se hvalio svojim prijateljima kako ona ima najbolju zadnjicu u gradu.

Ispričala je kako je njen tadašnji dečko video poruku koju joj je poslao pevač i tvrdi da je postao nasilan, kao i da je pobesneo i u naletu ljubomore joj slomio zglob.

Stručnjakinja za jogu odlučila je da se pridruži ženama koje su progovorile o pevaču te je na svom Instagramu objavila svoju priču.

adam levin sa suprugom behati prinsilo
Shutterstock 

''Ok, mislim da je vreme da izbacim sve iz sebe'', započela je Alana.

''Davno je trebalo otkriti Adama Levina. Bila sam njegova učiteljica joge nekoliko godina, od 2007. do 2010. Često je govorio da je svojim prijateljima govorio da njegova učiteljica joge ima najbolju guzu u gradu i da je to slatko. Jednog dana poslao mi je poruku: ''Želim provesti dan s tobom go. Bila sam u kadi, ali moj ljubomorni bivši je to video i pobesneo.''

Zabel je rekla svom bivšem da je poruka očito bila namenjena Levinovoj tadašnjoj devojci Beki Rebeki Ginos, koktel konobarici s kojom se zabavljao od 2006 do 2009. Pitala je Adama, ali on nije odgovorio.

''Moj bivši postao je nasilan, slomio mi je zglob'', dodala je Alana.

''Dogodila se velika promena u mom životu. Kad sam rekla Adamu on je to ignorisao. Potom me otpustio s nadolazeće turneje.''

Adam je počeo da se bavi jogom nakon što su ga obavestili o njenjim zdravstvenim prednostima

''Joga će vas drastično poboljšati na svaki mogući način. Ali budimo iskreni, vežbam jogu jer su tu i lepe žene'', rekao je za magazin "Women's Health"  2008.

Pevač se sada suočava s lavinom optužbi Instagram modela i drugih žena koje tvrde da im je slao neprimerene poruke uprkos tome što je bio u braku sa manekenkom Behati Prinsilo.

Komičarka Marika i žena po imenu Elison Rouz objavile su snimke displeja telefona svojih navodnih Instagram razgovora sa Adamom, nedugo nakon što je influenserka Sumner Stroh izjavila da je imala tajnu vezu s njim prošle godine.

sumner, devojka koja je prva objavila poruke koje joj je slao adam levin
Instagram 

Iako je kontekst poruka nejasan, čini se da neke od poruke imaju vremenske oznake od jula ove godine, kada je Levin slavio svoju osmu godišnjicu braka sa suprugom.

"Želim da vidim plen"

''Sada sam opsednut tobom'', rekao je u jednom od razgovroa.

Marika mu je odgovorila: ''Čoveče, zar nisi oženjen'', Levin je priznao da jeste i dodao: ''To je malo komplikovano.''

U jednom trenutku nakon što je primio privatnu fotografiju od Marike koja se ne vidi na snimcima displeja, on ju je podsticao da pošalje još, govoreći: ''Možda ću morati videti plen.'' Marika je napisala kako će možda deaktivirati Instagram na neko vreme, a Levin joj je predložio da bi to vreme trebala iskoristiti imajući polne odnose s njim.

U razmeni poruka od juna Levin je i Mariki spomenuo trudnoću svoje supruge i otkrio kako kako želi nazvati dečaka što je prethodno učinio tokom razgovora sa Sumner Stroh i rekao joj da bi sina nazvao po njoj.

''Dobiću još jedno dete. Supruga je trudna! A ja ću dobiti dečka. I daću mu ime Zea'', pisao je pevač.

U sada izbrisanom TikTok videu, Elison Rouz takođe je podelila snimke ekrana Levinovih navodnih poruka upućenih njoj, uključujući onu u kojoj je rekao: ''Ne bih trebao razgovarati s tobom, znaš to zar ne?'' Ona tvrdi da je bilo još puno toga što je rečeno što nije bilo primereno te da se ne oseća prijatno da objavi ostatak.

S druge strane, Levin je oštro odgovorio na Sumnerine optužbe i tvrdi da sve sve što je navela nije istina, ali da je pokleknuo u teškom razdoblju života.

43-godišnjak se u međuvremenu izvinio supruzi jer je prešao granicu, a Sumner ga je ponovno omalovažila na društvenim mrežama.

Inače, ovim povodom Adam se oglasio na Instagramu.

adam levin oglasio se na instrgamu povodm optužbi o neveri
Shutterstock 

''Puno toga se priča o meni trenutno i želim izneti svoj stav. Upotrebio sam lošu prosudu u razgovoru s bilo kim osim sa suprugom na bilo koji način koketiranja. Nisam imao aferu, ali sam prešao granicu tokom žalosnog razdoblja svog života. U određenim slučajevima to je postalo neprikladno. Rešio sam to i preoduzeo proaktivne korake da to ispravim sa svojom porodicom.

Moja žena i moja porodica su sve do čega mi je stalo na ovom svetu. Biti toliko naivan i dovoljno glup da rizikujem jedino što mi je zapravo važno bila je najveća greška koju sam mogao učiniti. Nikada to više neću učiniti. Preuzimam punu odgovornost. Prebrodićemo to i prebrodićemo to zajedno'', napisao je Levin.

objava adama levina na isntagramu
Instagram 

Sumner, devojka koja je pokrenula raskrinakvanje afera oglasila se nakon Levina.

''Nabavite ovom čoveku rečnik'', a mnogi pretpostavljaju da je time mislila na Adama. Behati, Adamova supruga, o ovome se nije oglasila, a par je viđen na ulicama Los Anđelesa u prilično opuštenom stanju bez pokazatelja da ih je ova situacija potresla.

Javnost sada prati šta će se dogoditi nakon optužbi njegove učiteljice joge.


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!