Mark Entoni stao je na "ludi kamen" po četvrti put, i u tajnosti je oženio svoju 30 godina mlađu devojku, inače bivšu Mis Universe Nadiju Fereiru. Inače, zanosnu lepoticu zaprosio je prošle godine u maju, i to samo tri meseca nakon što se saznalo da su u vezi, a Nadija se na Instagramu pohvalila velikim dijamantskim prstenom.

Pre Nadije, Mark tri puta bio u braku. S manekenkom Dijanarom Tores venčao se 2000. godine i s njom dobio dva sina, Kristijana i Rajana, pre nego što su se razveli 2004.

Iste je godine počeo vezu s Dženifer Lopez s kojom se ubrzo i venčao, a s njom ima blizance Maksa i Emu. Par je 2011. objavio da se razvodi, a brak je okončan 2014. Ostali su u dobrim odnosima i zajedno odgajaju svoje dvoje dece, ali ipak, ni nju ni Bena nije pozvao na svoje novo venčanje.

mark entoni bio je u braku sa dženifer lopez
pritnscreen/instagram 

U novembru 2014. oženio je manekenku Šenon De Limu od koje se razveo dve godine kasnije.

U godinama koje slede povezivali su ga sa brojnim lepoticama, sve dok u njegov život nije ušla zanosna Nadija. 

Inače, njihovo venčanje odvilo se u strogoj tajnosti i to u Pérez Art Muzeju u Majamiju, na Floridi. Neke fotografije sa događaja već kruže mrežama, zbog čega je jasno da je lokacija bila spektakularno dekorisana.

Iako je časopis Hello! izabran za objavljivanje detalja veličanstvene proslave, neki mediji specijalizovani za zabavu već su počeli da filtriraju neke video snimke i fotografije događaja na kojem su se okupile neke poznate ličnosti poput Dejvida Bekama, Salme Hajek, Los Bekams, Lin Manuel Mirande, Luis Fonsi, Romeo Santosa, Malume, Marko Antonio Solisa i mnogih drugih.

Takođe, na mreže su procurile i fotografije na kojima je Nadija u venčanici, a nova supruga Marka Entonija odlučila se za raskošnu haljinu sa čipkom zbog koje je izgledala poput princeze.

Inače, strani mediji su pisali da ni Dženifer, ni deca koju je dobila sa Entonijem nisu prisustvovali njegovom venčanju, iako su se tu navodno našli naslednici koje je dobio u prvom braku, što je mnoge iznenadilo i zbunilo.

Džej Lo i deca se nisu pojavili na Entonijevom venčanju.
BauerGriffin / INSTAR Images / Profimedia 

Ipak, zvaničnih potvrda nema, te samo ostaje da se vidi da li su ove priče ipak bile nagađanje, ili u njima ima istine. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!