Glumica Pamela Anderson (55) snimila je dokumentarni film u kojem je otkrila potresne, i do sada nepoznate detalje svog života. Ona je između ostalog otkrila da je pokušala ubije svoju dadilju koja ju je navodno zlostavljala dok je bila dete, piše New York Post.

Pamela je spomenutu optužbu iznela u dokumentarnom filmu "Pamela, ljubavna priča" koji od 31. januara počinje sa emtivovanje na striming platformi Netflix.

- Zlostavljanje je trajalo tri ili četiri godine - rekla je Anderson. Strani mediji su pisali da je dadilja zlostavljala Pamelu kada je glumica imala samo 6 godina.

- Uvek mi je govorila da ne pričam roditeljima. Pokušala sam brata (Gerija Andersona) da zaštitim od zlostavljanja - dodala je slavna plavuša.

- Pokušala sam da je ubijem. Pokušala sam da je ubodem u srce s olovkom u obliku lizalice - otkrila je Pamela Anderson.

pamela je otkrila da je pokušala da ubije svoju dadilju
Youtube 

Glumica poznata po ulozi u Si Džej Parker u planetarno popularnoj seriji "Čuvari plaže" rekla je i da je dadilji nakon što je nije uspela da je ubije, rekla kako želi da umre.

- Rekla sam joj da želim da umre i idućeg je dana poginula u saobraćajnoj nesreći. Pomislila sam da sam je ubila svojim čarobnim umom i nisam to nikome mogla reći. Bila sam sigurna da sam to ja uradila, da sam to poželela i da je ona umrla. S time sam živela dok sam bila mlađa - rekla je Pamela.

Glumica je u filmu potvrdila i da ju je 25-godišnji komšija silovao kada je imala 12 godina.

- Prijateljica i ja smo otišle u prijateljev stan. Ona je s dečkom koji joj se sviđao otišla u sobu na spratu. Ja sam s njegovim prijateljem igrala "Backgammon" dok sam je čekala - ispričala je glumica, a zatim se partija naglo završila.

  - Rekao mi je da izgledam kao da mi treba masaža. Imao je 25 godina. Ja sam imala 12. Silovao me. Osećala sam se kao da sam ja kriva - rekla je Anderson.

Glumica godinama nikome za to nije rekla jer se osećala kao da nema kome da se obrati za pomoć.

Pamela Anderson je rekla da joj hvaljena serija "Pam i Tommy" koju je snimila striming platforma Hulu zadaje noćne more te da je nikada neće pogledati.

pamela je bila u braku sa tomijem lijem
ANGELI-RINDOFF-GARCIA / Bestimage / Profimedia 

Dodala je da nikada nije pogledala ni intimni snimak koji je 1995. godine snimila s bivšim mužem Tomijem Lijem, bubnjarom metal benda "Mötley Crüe". Pamela i Tomi važili su za jedan od skandaloznijih parova devedesetih. 

Venčali su se 1995. godine nakon samo 4 dana poznanstva. Par se venčao na plaži, dok je Pamela bila u bikiniju. Njena majka nije znala za venčanje, a saznala je zahvaljujući magazinu "People", koji je izveštavao o ceremoniji.

Za vreme njihovog burnog braka, glumica se predstavljala kao Pamela Anderson Li. Zajedno imaju dva sina: Brendona Tomasa, rođenog 5. juna 1996. godine, i Dilana Džegera, rođenog 29. decembra 1997. godine.

Muzičar je uhapšen i osuđen na šest meseci zatvora zbog nasilja u porodici 1998. godine. Izveštaji navode da je Li šutirao svoju suprugu dok je ona držala njihovog sina u kuhinji.


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!