Kada se prošle godine saznalo da se Šakira i Pike rastaju nakon 12 godina veze i to zbog prevare, mnoge je zanimalo kako izgleda žena zbog koje je fudbaler odlučio da ostavi pevačicu. Veoma brzo se saznalo da je u pitanju mlada studentkinja Klara Kia Malti koja je mlađa kopija Šakire, međutim, nije trebalo mnogo da se sazna i da je Pike i u prošlosti bio neveran. 

Spominjene su brojne devojke među kojima se našlo i jedno ime sa Balkana, lepa Dragana Spasovska rodom iz Makedonije, koja na Instagramu čak i ima fotografiju sa njim. 

Dragana Spasovska je pozirala sa Pikeom.
Instagram 

Ona tada nije želela da potvrdi ili demantuje aferu, već je medijima rekla samo:"Priča o nama je vrlo aktuelna, ali ne bih ni potvrdila ni demantovala u ovom periodu", rekla je Spasovska za tamošnje medije koji su počeli da pišu o njima nakon što je na Instagramu primećeno da ima i zajedničke fotografije sa španskim fudbalerom.

Dragana Spasovska nije htela ni da potvrdi ni da demantuje da je bila sa Pikeom.
Instagram 

"Naravno da znam Pikea. Imamo i zajedničke fotografije. To je nešto što ne mogu poreći. Ali o svim ostalim detaljima o svemu što kruži ovih dana, ne smem sada da govorim", dodala je. 

Medijska bura je trajala neko vreme, a lepa Dragana osvanula je i na stranim portalima. Novonastalu slavu dobro je iskoristila, te su joj se ukazale i brojne poslovne prilike, a po svemu sudeći, skočio joj je i broj pratilaca na Instagramu. 

Inače, zanosna brineta je u proteklom periodu posetila brojne egzotične lux destinacije, a njene fotografije za kratko vreme skupile su mnoštvo lajkova. Međutim, dok ona uživa na Baliju, njen "bivši" trenutno je glavna tema svih medija zbog turbulentnog odnosa sa bivšom.

Podsetimo, nakon što su Šakira i Pike raskinuli, fudbaler je prekršio dogovor koji su imali da se godinu dana ne pojavljuju u javnosti sa novim partnerima s obzirom da se ne odvaja od Klare Kie

Pike se ne odvaja od Klare kie.
Emilio Utrabo / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Nakon toga usledila je i borba oko starateljstva, a bivši partneri dogovorili su se da će sinovi rasti u Majamiju sa pevačicom, ali da će svakog meseca provoditi vreme i sa ocem. Za sve to vreme Šakira se suočila i sa novim optužbama za utaju poreza, a onda je izbacila pesmu u kojoj je sve iznela.

Potkačila je i Pikea, i njegovu novu devojku, i majku... ali ni Žerar joj nije ostao dužan, te je stao u odbranu ljubavnice. Tako je Šakira u jednom trenutku otpevala: "Zamenio si Rolex za Casia", da bi fudbaler tokom strima odnosno fudbalskom prenosu King's League, čiji je predsednik, podigao ruku i pokazao sat uz reči: "Imam veliko saopštenje. Casio nam je poklonio satove. Imamo ugovor sa njima, sponzori su ove lige. Ozbiljan sam. Evo, poslali su svakome po jedan sat. Ovaj sat će trajati ceo život", čime je jasno ponizio bivšu, javno stajući na stranu ljubavnice, a onda je otišao i korak dalje. 

Ovog puta su bili povod Šakirini stihovi: "Zamenio si Ferrari za Twinga", kada se fudbaler pred reporterima pojavio upravo u Reno Twingu.

Šakira je ljutnju izrazila i tako što je na svoj balkon postavila lutku vešticekoja gleda ka prozoru Pikeove majke, a iako ju je zamolila da je skloni jer se nelagodno oseća, pevačica to nije uradila, već je na sve to i odvrnula muziku tako da njena bivša svekrva ne može da spava noću.

Međutim, čini se da medijski rat biših partnera ni najmanje ne potresa DRaganu koja redovno kači provokativne fotografije i uživa u životu kao da sutra ne postoji.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!