Jedan od najpoznatijih on/off holivudskih parova ponovo se ujedinio prvi put nakon više 10 godina. Naime, bivši supružniciŠon Pen i Robin Rajt fotografisani su prilikom zajedničkog vikend putovanja, samo par meseci nakon što su se oboje razveli od svojih partnera.

Na fotografijama koje su preplavile mreže može se videti Pen sa velikim crnim rancem, dok je odmah za njim išla i lepa glumica koja je vukla kofer. Par, koji godinama nije viđen zajedno u javnosti, bio je u braku od 1996. do 2010. godine.

Njihov "izlazak" usledio je samo četiri meseca nakon što se Rajtova rastala od svog 18 godina mlađes supruga Klementa Žiroa, inače izvršnog direktora modne kuće Iv Sen Loran nakon 4 godine braka. Kao razlog je navela "nepomirljive razlike", a imovina je podeljena onako kako su se dogovorili pre venčanja. Takođe, Rajt je odbila i mogućnost alimentacije. 

Robin Rajt razvela se od 18 godina mlađeg.
Instagram 

U međuvremenu, Pen se konačno razišao sa australijskom glumicom Lejlom Džordž (30) početkom 2022. nakon što je ona podnela zahtev za razvod od njega godinu dana ranije.

Pen i Džordž, koja je 32 godine mlađa od njega, izlazili su četiri godine pre nego što su se tajno venčali u julu 2020, te su vesti o razvodu došle kao grom iz vedra neba, a glumac je sebe okrivio za to. Kako je objasnio, on je svoju mladu suprugu zanemarivao, a jedino je želeo da gleda vesti i pije, zbog čega bi se u jednom trenutku onesvetio na kauču u dnevnoj sobi. Kada Džordž nije to želela više da trpi, rešila je da se raziđu, a iako se činilo da su ipak uspeli da izglade nesuglasice, nakon što su viđeni u nekoliko navrata i nakon razvoda, čini se da je njihov odnos ipak trajno završen.

Šon Pen raskinuo je sa mladom suprugom.
Maciel / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, Pen je najpre bio oženjen Madonom od 1985. do 1989. godine, a razišli su se jer je glumac često bio nasilan. Kako su tada pisali mediji Šon je pevačicu često maltretirao, čak ju je i gađao lampom i tukao motkom i bejzbolkom. Madona je kasnije povukla tužbu, a par se razveo, da bi Šon veoma brzo počeo da se zabavlja sa lepom Rajt, koja nije verovala da je glumac nasilan dok i sama to nije osetila na svojoj koži.

Par je dobio i ćerku Dilan 1991. i sina Hopera Džeka 1993. pre nego što su se prvi put razišli 1996. godine. Međutim, malo nakon toga su se pomirili. "Brak nije lak, ali je većinu vremena odličan", rekao je Pen za medije 1997. "Volim Robin. Uvek sam je voleo", dodao je.

Dok je Penova karijera rasla, Rajt je bila kod kuće i pazila decu. "Mi smo se kao roditelji dogovorili da nećemo raditi u isto vreme, tako da je neko od nas uvek bio sa decom. Zarađivao je više novca nego ja u to vreme, tako da je to bila jednostavna odluka: "Idi na posao — ja ću ostati sa decom.""

Dodala je: "Odbila sam toliko filmova jer sam želela da budem mama, a onda su vremenom prestali da mi ih nude". To je dovelo do drugog razlaza para. Rajt je podnela zahtev za razvod od Pena 2007. godine, ali su se i ovaj put, ubrzo nakon toga pomirili. U godinama koje slede ovaj scenario ponovio se nekoliko puta sve do konačnog raskida 2010.

Tek tada se saznalo da je Pen često bio agesivan prema Rajt, što mu je ona praštala. Nakon burnog razvoda, Pen ju je uhodio i često joj pretio, a njihova javna prepucavanja bili su gotovo svakodnevica.

"Kada je reč o Šonu, uvek postoji neka vrsta drame. Kod njega je sve prenaglašeno: ličnost, emotivni život, stavovi... Jednostavno mu je to u krvi. Ali jedno je sigurno - sa Šonom zaista nema dosadnog trenutka", istakla je Robin.

Ni Pen nije imao vedriji pogled na njihov odnos.

"Ne slažemo se. Sa decom imamo potpuno drugačiji odnos, ali mislim da je tako bolje. Nas dvoje ne delimo iste poglede na roditeljstvo, čak ni sada kada su nam deca odrasla. Kada se razvedete, sve istine izađu na videlo i onda se zapitate: "Šta sam dođavola radio? Šta sam mislio verujući da osoba na takav način ulaže u vezu?" U svakom slučaju, to je veliko poniženje", rekao je on.

Međutim, sada se čini da su konačno sve loše ostavili po strani i da su shvatili da stara ljubav ipak zaborava nema, a da li će ovog puta njihov odnos potrajati, ostaje da vidimo.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!