Robin Rajt je zbog braka sa 18 godina mlađim Klementom Žiroom godinama nosila nadimak "najslavnije kuguarke", ali se činilo da joj to ne smeta. Par je 4 godine uživao u ljubavi, a njihov odnos okarakterisan je kao jedan od naskladnijih u Holivudu. Glumica koja je pre Klementa imala dva braka često je isticala da u njenom slučaju zaista važi "treća - sreća", međutim, čini se da je njena ljubavna bajka ipak doživela krah.

Robin Rajt razvela se nakon 4 godine braka.
Instagram 

Naime, saznalo se da je Robin zahtev za razvod braka podnela još 31. jula, a kao razlog istakla je "nepomirljive razlike". U zahtevu za razvod braka, istakla je i da ona i njen suprug Klement imaju odvojenu imovinu, o čemu su se dogovorili nakon što su se venčali. Odbila je i mogućnost alimentacije, odnosno međusobnog izdržavanja nakon što zvanično okončaju brak.

Inače, glumica i menadžer modne kuće Yves Saint Laurent vezu su započeli 2017. godine, a samo godinu dana kasnije izgovorili su sudbonosno "da" na tajnoj ceremoniji u francuskom selu La Roche-sur-le-Buisu. 

Robin Rajt
CAPR / Backgrid UK / Profimedia 

Turbulentan odnos sa Šonom Penom

Podsetimo, pre braka sa Žiroom, glumica je imala 2 braka - najpre sa Denom Viterspunom sa kojim je bila od 1986. do 1988. godine, a potom i sa Šonom Penom koji je trajao od 1996. do 2010. godine.

Robin je nakon braka sa Viterspunom koji je preminuo u 56. godini od raka progovorila i o nasilju koje je trpela, s obzirom da je glumac koji je publici bio poznat po seriji "Santa Barbara" imao eksplozivnu narav, a pisalo se i da ju je uhodio nakon razvoda.

Međutim, to sve je bilo ništa u poređenju sa onim što je doživljavala u braku sa Penom. Iako je slavni glumac upravo zbog nje ostavio alkohol, te je u očima javnosti bila "junakinja", istina je da je njihov odnos bio više nego turbulentan.

Godine 1991. par je dobio ćerku Dilan Frensis, a dve godine kasnije i sina Hopera Džeka, koji je dobio ime po porodičnim prijateljima Denisu Hoperu i Džeku Nikolsonu. Njihov brak okončan je 2010. godine u neprijateljskim odnosima, a bivši supružnici nisu se štedeli prilikom pojavljivanja u javnosti.

Šon Pen je u braku sa Robin Rajt dobio ćerku Dilan Frensis.
MPP / Starface / Profimedia 

"Kada je reč o Šonu, uvek postoji neka vrsta drame. Kod njega je sve prenaglašeno: ličnost, emotivni život, stavovi... Jednostavno mu je to u krvi. Ali jedno je sigurno - sa Šonom zaista nema dosadnog trenutka", istakla je Robin.

Ni Pen nije imao vedriji pogled na njihov odnos.

"Ne slažemo se. Sa decom imamo potpuno drugačiji odnos, ali mislim da je tako bolje. Nas dvoje ne delimo iste poglede na roditeljstvo, čak ni sada kada su nam deca odrasla. Kada se razvedete, sve istine izađu na videlo i onda se zapitate: "Šta sam dođavola radio? Šta sam mislio verujući da osoba na takav način ulaže u vezu?" U svakom slučaju, to je veliko poniženje", rekao je on.

Bivši supružnici danas su u donekle normalnim odnosima, a svojevremeno se šuškalo da su glumčeva neverstva i veoma teška narav bili ono što je presudilo njihovom braku.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!