Šon Pen ne odustaje od toga da vrati sada već bivšu supurugu Lejlu Džordž. Glumac je sa 31 godinu mlađom glumicom bio u vezi od 2016. godine, a sudbonosno "da" rekli su 2020. godine, međutim, tokom 2021, par je stavio tačku na odnos.

Pen je tada javno sebe krivio za propast braka"Ja sam zaj***o brak. Nisam obraćao pažnju na nju, zanemario sam je", dodao je. Istakao je da je nije nikad prevario niti bilo šta slično, ali je doveo sebe do mesta gde mu je sve bilo preče osim porodice. Takođe se osvrnuo i na period kada je bio u depresiji i danonoćno bio pijan.

Šon Pen se razveo od žene nakon samo godinu dana braka.
Javiles/Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Kako se ispostavilo, i ovo će vas šokoriati, prelepe, talentovane, maštovite žene koje su se udale za nekoga dosta starijih od njih, ne vole kada im prekinete miran san i zateknu tog istog muža na kauču, pijanog, dok gleda gluposti na televiziji i onda, u 10 ujutru odluči da je pravo vreme za duplu votku", ispričao je Pen i dodao da je često bio potpuno onesvešćen od alkohola već nekoliko sati kasnije.

Lejla Džordć nije želela da trpi suprugovo bahato ponašanje.
MediaPunch/face to face / Face to Face / Profimedia 

Glumac je potom istakao i da ne zna kakva je budućnost između njega i Lejle, i da li uopšte postoji, ali je rekao da je poradio na nekim problemima koji su se pojavljivali tokom čitave veze.

"Sada, u retkim prilikama kad sam s njom, ne javljam se na telefon samo da ne bi oprao sudove, a kad sam s njom, ostavljam mobilni kako bismo zaista provodili vreme zajedno i ne gledam vesti 12 sati dnevno", kaže Pen.

Ipak, činilo se da Lejla dugo nije mogla da pređe preko svega što se dešavalo u njihovom odnosu, te ga je neko vreme dobro "vukla za nos". Par je izlazio na večere i činilo se da su na dobrom putu ka pomirenju, ali je Šon ipak ostao kratkih rukava jer se Lejla i dalje "ne da". 

Šon Pen na sve načine pokušava da vrati Lejlu.
LESE/RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Mnogi su ubeđeni da mu je ona karma za sve što je radio prethodnim partnerkama. Glumcu je brak sa Džordž bio treći po redu, a pre nje je bio sa Madonom i takođe glumicom Robin Rajt sa kojom je dobio i dvoje dece. 

Madoni je Šon Pen ostao najveća ljubav, uprkos nasilju koje je trpela tokom njihovog braka. Glumac je imao problem s kontrolom besa i ljubomore zbog kojih ju je tukao, maltretirao, ali i vezivao kako bi sedela kod kuće.Kako su strani mediji pisali jednom prilikom je vezao, izašao na piće i vratio se tek posle devet sati! Takođe ju je i davio kablom, gađao lampom i najgnusnije vređao dok su bili zajedno.

Pen je dobio i prijavu za porodično nasilje, ali uprkos svemu Madona je ostala s njim u braku pune četiri godine.

Pop diva je čak 1987. godine završila u bolnici nakon što ju je udario bejzbol palicom po glavi. Ona tada nije želela da tuži supruga koji je u to vreme morao da odleži 60 dana u zatvor zbog napada na filmskog asistenta. Konačno Madona je odlučila da stavi tačku na ovaj brak, ali je priznala da je on ljubav njenog života, ma koliko nasilan bio.

Pen je pravio probleme i u drugom braku s Robin Rajt. Oni su se jednom prilikom rastali, ali je glumica posle godinu dana pauze odlučila da mu se vrati. Definitivno su se rastali 2007. godine, ali je razvod okončan tek 2010, zbog borbe oko starateljstva nad decom i Penovih agresivnih ispada, kao i problema s alkoholom.

Nakon braka s Robin bio je u ljubavi s mnogim slavnim lepoticama kao što supermodel Petra Nemcova, manekenka Džesika Vajt. Povezivali su ga i s Natali Portman i Skarlet Johanson, a bio je veren sa jednom od najlepših žena sveta, glumicom Šarliz Teron, s kojom je raskinuo pre pet godina.

Da li će ipak uspeti da vrati Lejlu do koje mu je očigledno veoma stalo, ostaje da vidimo, ali deluje da je uspela da ga promeni i natera da konačno stane na kraj lošim navikama.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!