Šon Pen nedavno se razveo od svoje 31 godinu mlađe supruge Lejle Džordž, a da mu je razvod više nego teško pao, potvrđuje i to što je u gotovo svakom intervjuu "kukao" za bivšom.

Glumac je sa mladom suprugom bio u vezi od 2016. godine, a u braku od 2020. godine, međutim, par je stavio tačku na svoj odnos još prošle godine, a nedavno je celokupan proces finaliziran.

Međutim, glumac sebe krivi za propast braka. "Ja sam zaj***o brak. Nisam obraćao pažnju na nju, zanemario sam je", dodao je. Istakao je da je nije nikad prevario niti bilo šta slično, ali je doveo sebe do mesta gde mu je sve bilo preče osim porodice. Takođe se osvrnuo i na period kada je bio u depresiji i danonoćno bio pijan.

Šon Pen je priznao da je on kriv za raspad braka.
LESE/RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Kako se ispostavilo, i ovo će vas šokoriati, prelepe, talentovane, maštovite žene koje su se udale za nekoga dosta starijih od njih, ne vole kada im prekinete miran san i zateknu tog istog muža na kauču, pijanog, dok gleda gluposti na televiziji i onda, u 10 ujutru odluči da je pravo vreme za duplu votku", ispričao je Pen i dodao da je često bio potpuno onesvešćen od alkohola već nekoliko sati kasnije.

Glumac je istakao i da ne zna kakva je budućnost između njega i Lejle, i da li uopšte postoji, ali je rekao da je poradio na nekim problemima koji su se pojavljivali tokom čitave veze.

"Sada, u retkim prilikama kad sam s njom, ne javljam se na telefon samo da ne bi oprao sudove, a kad sam s njom, ostavljam mobilni kako bismo zaista provodili vreme zajedno i ne gledam vesti 12 sati dnevno", kaže Pen.

Šon Pen tvrdi da je mnogo toga promenio zbog svoje bivše supruge.
Javiles/Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ipak, izgleda da su se javni izlivi ljubavi i želja za promenom isplatili, jer je Šon Pen viđen sa bivšom suprugom u šetnji, a kako prenosi Page Six, par je sve vreme razmenjivao nežnosti na plaži. Sve vreme su bili dobro raspoloženi i nisu skidali osmeh sa lica, a Lejla provodi gotovo sve pauze u snimanju novog filma upravo sa Penom.

Iako se Džordžova i dalje izjašnjava kao single, ostaje da vidimo da li je ovo bio samo prijateljski susret bivših partnera, ili će vremešni glumac ipak uspeti u svojoj nameri i odvesti Lejlu drugi put pred oltar.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!