Manekenka i voditeljka Keli Bruk pre nekoliko godina dobila titulu je najseksepilnije žene sveta.

2017. godine istraživanje Univerziteta u Teksasu navelo je da Keli ima ono što se smatra naučno najsavršenijim telom na svetu. Naučnici su otkrili da je idealno žensko telo je visine 1,68 m, obim struka i bokova iznosi 99 x 63 x 91 cm, što se gotovo tačno podudaralo sa merama glumice. Iako se od tada u međuvremenu ugojila, ona je sada srećnija nego ikad.

Keli Bruk poznata je po oblinama.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

„Bila sam najjadnija kada sam bila najmršavija“, rekla je za strane medije, pa dodala:

„Mene su fotografisali skoro svakog dana i zaista mogu videti dokaze tih nesrećnih vremena. Pogledam svoje stare slike i kažem: ‘Oh, tada sam bila stvarno mršava’, a onda se setim da sam bila mršava jer mi se tad nešto dogodilo“, rekla je Keli, piše Daily Mail.

Prema njenim rečima, oseća se srećno i ispunjeno zbog harmonije koja vlada u njenoj porodici.

„Nije slučajnost da sam najsrećnija u svom telu sad kad sam udata, kad radim ono što volim s ljudima koji su mi dragi, kad sam nešto starija i zrelija i kad je generalno u mojoj porodici sve dobro i svi su zdravi“, rekla je bivša manekenka.

Keli Bruk u srećnom braku.
Shutterstock 

Međutim, uprkos tome što je naučno dokazano da ima "najsavršenije telo na svetu", Brukova je nebrojeno puta bila žrtva podsmeha i bodyshame-inga tokom života.

Podsetimo, Keli se našla na meti negativnih komentara nakon što je 2017. godine objavila fotografiju u kupaćem kostimu, a na kojoj je moglo da se primeti da je nabacila višak kilograma.

Keli Bruk kad je bila najmršavija.
Shutterstock 

Keli danas uživa u svojim oblinama i otvoreno priča o periodu kada se ugojila.

"Bila sam u top formi, a onda sam se pre četiri godine vratila na selo, na svoju farmu u Kentu, i prestala sam da razmišljam o tome kako izgledam. Imala sam patke, košnice, svakodnevno sam spremala ogromne pečene večere i odlazila u pab, pa sam zaista gomilala kilograme. Nije mi pomoglo ni to što sam živela sa Italijanom kome je hrana religija", rekla je za Daily Mail. Ona je otkrila da je u međuvremenu smršala devet kilogramama, ali ih je vratila tokom karantina.

"Nikad nisam mrzela ono što sam i volim svoje obline. Ne želim da izgledam kao u dvadesetim – ne bih mogla ni ako bih pokušala, metabolizam mi se usporio – ali takođe sam svesna da stvari mogu izmaći kontroli i imam takav tip tela da brzo dobijam na težini",ispričala je za britanske medije.

Ona je takođe dodala da kada je bila najmršavija, proglasili su je modelom sa oblinama, što samo ukazuje koliko su izopačeni standardi u modnoj industriji.

Photo 12 / Alamy / Alamy / Profimedia, BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Pogledjate koliko se ova lepotica promenila tokom poslednjih nekoliko godina

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!