Nakon što je bivšu manekenku i voditeljku Keli Bruk prošlog meseca odao verenički prsten da se udaje, izgleda da je došao je taj dan.

Lepa voditeljka Keli Bruk konačno je rekla da dugogodišnjem partneru Džeremiju Parisiju. Par se zavetovao na večnu ljubav u Italiji, rodnoj zemlji mladoženje, u lučkom gradu Ćivitavekija, poznatom po predivnoj, specifičnoj istorijskoj arhitekturi.

Venčanje se odvijalo u posebnom ambijentu, tačnije u vili iz 19. veka, a iako su prvobitno planirali romantičnu ceremoniju na otvorenom, vremenske neprilike su im pokvarile planove. Venčanje je koštalo neverovatnih pola miliona funti, te raskoši i luksuza nije nedostajalo na svakom koraku.

Keli Bruk se udala.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

"Keli zna da je Džeremi njena srodna duša i da će ovo biti njeno jedino venčanje, pa je dala sve od sebe. Sve ih je koštalo oko pola miliona funti, ali za nju je to dobro potrošen novac", rekao je izvor blizak paru i dodao da je ovo venčanje "sve što je Keli ikada želela".

Keli Bruk u venčanici.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Lepa 42-godišnjakinja blistala je u snežnobeloj, dugačkoj, tradicionalnoj venčanici jednostavnog A kroja sa detaljima od skupocene čipke, te prozirnim rukavima i dekolteom. Izdanje je upotpunila dugačkim velom, ali i tijarom u kosi.

Keli i italijanski maneken su zajedno još od 2014. godine.

Inače, zanimljivo je da ova lepotica iza sebe ima niz veza sa poznatim muškarcima, ali i tri propale veridbe! Ona je pre Parisija bila u vezama s glumcima Džejsonom Stejtamom i Bilijem Zejnom, igračem ragbija Tomom Evansom i Britancem Dejvidom Mekintošom. Takođe, dve godine je izlazila s ragbistom Denijem Siprijanijem.

Podsetimo, Keli Bruk je 2005. godine izglasana u magazinu "For him" od muške publike za ženu sa najpoželjnijim telom na planeti, a ovo je dokazano i studijom iz 2016. Univerziteta Teksas u okviru koje je ova Britanka proglašena za najlepšu ženu sveta.

Photo 12 / Alamy / Alamy / Profimedia, BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Pogledjate koliko se ova lepotica promenila tokom poslednjih nekoliko godina

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!