Bivšu manekenku i voditeljku Keli Bruk (41) nedavno su paparaci snimili u Londonu tokom šetnje i mnogi su uočili jedan detalj - verenički prsten.

Kako prenosi Daily mail, venčanje je zakazano za jul, a ona i njen izabranik, Džeremi Parisi (37) sa kojim je sedam godina u vezi već uveliko su u pripremama ovog velikog događaja.

Keli Bruk snimljena sa vereničkim prstenom
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Nakon što su se verili u tajnosti, par je već počeo da traži potencijalnu lokaciju za svoje venčanje. Keli i Džeremi započeli su vezu 2014, a prijatelji slavne lepotice tvrde da je "srećnija nego ikad".

Njen dečko rođen je u Italiji, odrastao je u Francuskoj, a bavi se manekenstvom i borilačkim veštinama. Pre njega, Keli je imala četiri neuspele veridbe, a njen najpoznatiji partner bio je Džejson Stejtam.

keli bruk sa verenikom džejmijem
Instagram 

"Volim svog dečka, volim svoj posao, svoju baštu, svoju slobodu, volim da putujem. Stvari koje me sada čine srećnom nisu stvari za koje sam mislila da će me usrećiti u tridesetima.

Teže je imati decu posle 40. godine, to znam. Ali ako je to nešto što zapravo ne želite da uradite, onda je okej. Zapravo nisam želela da imam decu. Nisam želela da se udam i to je u redu. U redu je to reći sada", rekla je Keli za Daily Mail. 

Podsetimo, Keli Bruk je 2005. godine izglasana u magazinu "For him" od muške publike za ženu sa najpoželjnijim telom na planeti, a ovo je dokazano i studijom iz 2016. Univerziteta Teksas u okviru koje je ova Britanka proglašena za najlepšu ženu sveta.

Photo 12 / Alamy / Alamy / Profimedia, RAAK / Backgrid USA / Profimedia Pogledajte kako je nekada ova lepotica izgledala

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!