Ćerka Hita Ledžera, Matilda Ledžer, ne prestaje da izaziva nevericu činjenicom da neverovatno liči na svog pokojnog oca, kojeg nažalost nikada nije imala prilike da upozna.

Matilda je imala samo dve godine kada je ostala bez oca, a sada 17-godišnjakinja, čija je majka glumica Mišel Vilijams, izgleda baš kao nikad ne prežaljeni glumac.

Hit Ledžer sa suprugom Mišel Vilijams.
Shutterstock 

Na njenim poslednjim fotografijama koje su snimili paparaci vidi se da je nasledila tatinu talasastu kosu i oštre crte lica. I izgleda da to nije jedino, jer je ranije Hitov otac Kim otkrio da i Matilda ima njegov karakter.

"Pokupila je njegove brojne manire. Veoma je radoznala, ima njegovu energiju",rekao je Kim jednom za The Project.

Hit Ledžer kao Džoker.
pritnscreen/youtube 

Matilda je rođena 28. oktobra 2005. godine, ali nažalost nikada nije imala priliku da bolje upozna svog oca. Hit Ledžer je umro kada je ona imala samo dve godine, a njegov veliki prijatelj koji je i Matildin kum, Džejk Džilenhol, ostao je prijatelj sa devojčicom i još uvek se redovno viđaju.

Matilda Ledžer danas.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Matilda ima dobar odnos sa bakom i dedom, a o tome svedoči i činjenica da su svo njegovo nasleđe pripisali Matildi. U javnosti se u jednom trenutku pojavila informacija da Ledžer nije ništa ostavio svojoj ćerki jer nije promenio testament nakon njenog rođenja.

Matilda Ledžer kao devojčica.
- / Backgrid USA / Profimedia 

U svemu je veliku ulogu odigrala glumica Mišel Vilijams, koja se posle smrti Hita Ledžera povukla iz javnosti i na kratko pauzirala karijeru. Sa Matildom se preselila iz Njujorka u mirniji grad, ali se posle nekoliko godina vratila na velika vrata.

Mišel Vilijams se pre dve godine udala u tajnosti.
GARDINER ANDERSON / Bauer Griffin / Profimedia 

Dala je sebi još jednu šansu u ljubavi, a i Matilda je postala sestra nakon što je Mišel dobila drugo dete sa Tomasom Kejlom, za kojeg se u tajnosti udala u martu pre dve godine.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!