Marija Karan ušla je u novu godinu sa ogromnim osmehom na licu, a kako stvari stoje, za to je zaslužan i njen novi izabranik kojeg je pokušala da sakrije od očiju javnosti. 

Ipak, neke stvari ipak ne mogu dugo ostati tajna, te se brzo otkrilo i ko je novi dečko glumice čiji je ljubavni život prošle godine bio glavna tema medija.

Podsetimo, kako su domaći mediji pisali, ona i njen bivši dečko Vladan Balaban žestoko su se posvađali što je navodno rezultiralo fizičkim okršajem kada ju je ošamario, iako je to kasnije njegov advokat demantovao.

Marija Karan ima novog dečka.
Instagram 

U Srbiju je malo potom stigao i Marijin bivši muž kako bi joj pružio podršku i bio uz nju u teškim trenucima, a u jednom trenutku se glumica sklonila u Ameriku

Mariju Karan podržao je bivši muž.
MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Pisalo se i da su ona i Balaban nedavno ljubavi dali drugu šansu, ali se sve to ispostavilo kao neistina, te se saznalo, upravo za Novu godinu, da Marija ljubi Marka, sina poznatog crnogorskog političara Branimira Gvozdenovića, koji je inače bivši ministar u Vladi Crne Gore iz perioda vlasti Mila Đukanovića i njegove stranke DPS, piše Story.rs.

Mlađi Gvozdenović prema pisanju crnogorskih medija, već nekoliko godina uspešno se bavi građevinskim biznisom i osnivač je i vlasnik kompanije “Iron Investments and Advisory”.

Ono što je zanimljivo je da se Marko prošle godine oženio, a glamurozna svadba organizovana je na plaži Galija kao i u hotelu Hilton. Gala proslava okupila je više od 300 zvanica među kojima i veliki broj političara, uticajnih i moćnih ljudi iz svih zemalja bivše Jugoslavije.

Ipak, neverovatno brzo je usledio razvod za koji nije utvrđeno da li je već priveden kraju ili je još uvek u procesu.

Razumljivo, svi prijatelji porodice koji još uvek nisu bili obavešteni da je brak Braninog sina potrajao samo nekoliko meseci ostali su u šoku kad su videli Marka u ljubavnom zanosu sa Marijom, ali čini se da ih ništa od toga ne dotiče, te uživaju u svojoj romansi poput zaljubljenih golupčića.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!