Dokumentarac Harija i Megan Markl izazvao je ogroman bum u javnosti, koja je poprilično podeljena izjavama vojvode i vojvotkinje od Saseksa. Iako su mnogi saglasni da je više nego očigledno da je Marklova bila pod ogromnim pritiskom, te da je za neke stvari nepravedno osuđena, mnogo je i onih koji kažu da je mnogo toga preterano, te da nema veze sa istinom. 

princ hari i megan markl opleli su u dokumentarcu po kraljevskoj porodici.
Netflix / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Jedna od stavki je bio i manjak "prisnosti" u kraljevskoj porodici. Naime, Megan je u jednom trenutku opisala susret sa Vilijamom i Kejt, misleći da će biti opušteniji sa njom iza zatvorenih vrata. Ipak, dočekalo ju je potpuno suprotno. Kako je rekla, ta uzdržanost karakteristična za članove kraljevske porodice se nastavila čak i kada su bili sami. 

megan tvrdi da su u kraljvskoj porodici svi uzdržani te da nema razmene nežnosti
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Takođe, Megan je u jednom trenutku ismejala to što je morala da se pokloni kraljici, dok je čak i Hariju bilo neprijatno da gleda svoju ženu koja se na neki način ruga viševekovnoj tradiciji. 

hariju je bilo neprijatno zbog megan koja ismeva kraljicu
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

No, sada se čini da - ko se zadnji smeje, najslađe se smeje, a Kejt Midlton dobila je svojih "5 minuta osvete", kako pišu na mrežama. Naime, britanska kraljevska porodica okupila se u Vestminsterskoj opatiji u Londonu na božićnoj službi, a jedan trenutak privukao je svu pažnju. 

Naime, nakon što je u Vestminsterskoj opatiji ugledala kralja Čarlsa, svog svekra, Kejt Midlton mu je prišla, srdačno ga poljubila i nežno mu položila ruku na rame.

kejt midlton poljubila je čarlsa.
Instagram 

Tek nakon toga mu se poklonila, inače prvi put pred očima javnosti otkako je otac princa Vilijama kralj.

Nakon Kejt, i njen suprug i deca izljubili su Čarlsa i njegovu kraljicu suprugu Kamilu. Snimak je obišao internet brzinom svetlosti, a mnogi su mišljenja da je ovo samo "so na ranu Megan i Hariju". 

Sa druge strane, bilo je i onih koji su pisali da je ovo dogovoreno i takoreći "iscenirano", iako je poznato da je Kejt i u prošlosti imala veoma prisan odnos sa Čarlsom.

Inače, navodno ni Vilijam, ni Kejt, kao ni njihov otac Čarls nisu odgledali dokumentarac, a kralj će uredno pozvati sina i snaju na krunisanje sledeće godine, čemu se protivi dobar deo javnosti, kao i pojedini članovi porodice, a da li će se strasti do tada smiriti, ostaje da vidimo.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!