Već nekoliko meseci je prošlo od venčanju Džej Lo i Bena Afleka, a priče o njegovoj zavisnosti nikada. Dodatnu vatru potpalile su fotografije sa medenog meseca novopočenog bračnog para kojima je Ben podsetio sve na svoju prošlost. Nije tajna da je Ben Afleku prošlosti imao mnoštvo loših navika koje su ga i te kako koštale. Naime, na putovanju u Italiji mnogi su tada komentarisali kako glumac na fotografijama izgleda nesrećno i umorno.

Venčanje Bena Afleka i Džej Lo.
Instagram 

Par se tada zabavljao kupovinom po luksuznim buticima u Milanu. Dok je Dženifer, po običaju, blistala i izgledala nikad srećnije, Ben je mnogima delovao kao da udovoljava svakoj želji supruge, ali i da je na izmaku snaga.

Priča se da se Ben Aflek ponovo odao alkoholu.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Mnogi su počeli da pišu i komentarišu kako se Ben ponovo odao alkoholu, a i dalje mu niko nije oprostio što je prošle godine okrivio bivšu suprugu Dženifer Garner za alkoholizam nakon što je sve vrme bila uz njega tokom odvikavanja.

Ben Aflek i Dženifer Lopez u Italiji.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

"Definitivno bih i dalje pio da sam ostao u braku. Ona je jedan od razloga zašto sam počeo da pijem... jer sam se osećao zarobljeno", rekao je Aflek tada.

Ipak, sada su Bena i Džej Lo paparaci nakon dugo vremena uslikali i čini se da su se stvari promenile.

Zagrljeni i nasmešeni šetali su ulicama grada uživajući u Starbucks kafi, a ponovo možemo reći da zaista izgledaju zaljubljeno kao prvog dana.

Ben Aflek i Dženifer Lopez zagrljeni.
Vasquez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Cigarete su mu najveći porok

Ipak, jednoj lošoj navici su Ben ipak vratio, a to su cigarete. Zanimljivo je da pevačici ne smeta Benova zavisnost od cigareta, iako ona veoma vodi računa o svom zdravlju. Redovno vežba četiri do pet puta nedeljno, zdravo se hrani, ne pije kafu i alkohol.

„Ne pijem, ne pušim i ne uzimam ništa sa kofeinom. S godinama uništava kožu", rekla je Dženifer jednom.

Ben Aflek se vratio pušenju cigareta.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Dok je bio oženjen Dženifer Garner i dobio decu, Aflek je prestao da puši zahvaljujući hipnozi. U emisiji Opre Vinfri 2008. hvalio se da je prevazišao ružnu naviku. Objasnio je da kod hipnotičara sediš u stolici, a on pije vodu i govori ti da je nikotin zlo.

Na to ga je, navodno, podstakla njegova tadašnja supruga Dženifer Garner, kojoj je smetala njegova navika zbog dece i to što stalno smrdi na cigarete.

Ali vremenom se vratio staroj navici, što nije neobično za bivše zavisnike. Naime, godinama se borio sa zavisnošću od alkohola i nekoliko puta odlazio na rehabilitaciju.

Afleka paparaci često fotografišu sa cigaretom u ruci, a Lopezova ne pokušava da ga promeni. Glumac je ovu naviku imao i kada su bili u vezi od 2002. do 2004. godine.

Međutim, počeo je da vežba zahvaljujući svojoj supruzi Dženifer, koja ima utrenirano telo od napornih treninga, pa se može videti da ona pozitivno utiče na neke njegove odluke.

Ben Aflek sa cigaretom u ustima.
BauerGriffin/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!