Brakorazvodna parnica između nekadašnjeg glumačkog para Joana Grifida i Alis Evans upravo se pretvorila u prljavu igru. Glumac koji je svetsku slavu stekao ulogom u hitu "102 dalmatinca" na sve načine pokušava da izbaci bivšu suprugu iz porodične kuće i ostavi je na ulici, a sve zbog toga što je ostao bez novca.

Joan Grifid i Alis Evans upoznali su se na snimanju filma "102 dalmatinca".
United Archives/Impress / United Archives / Profimedia 

Naime, pre nekoliko meseci, sama Alis je izašla u javnost i otkrila da je njen suprug mesecima vara sa koleginicom.

"Tužne vesti. Moj voljeni suprug, moja srodna duša već 20 godina, Joan Grufud, objavio je da od sledeće nedelje napušta svoju porodicu. Ćerke i ja smo jako zbunjene i tužne. Nije nam rekao nikakav razlog osim da me više ne voli. Jako mi je žao", napisala je Alis. Kasnije je tu objavu obrisala, ali prekasno, jer je već obišla internet. A onda se Alis ponovo oglasila na Tviteru:

"Zdravo. Nisam ja obrisala objavu sa svog Tvitera. To je on uradio. I dođavola, kada me neko mentalno muči i ućutkuje, onda ću, dođavola, prostreti svoj prljav veš u javnost", napisala je glumica.

joan grifid varao je ženu.
Keith Mayhew / Newscom / Profimedia 

"Ispostavilo se, nakon što mi je muž dve godine pričao da sam loša osoba i da sam previše dosadna, zbog čega više ne želi odnose sa mnom, on jednostavno ima ljubavnicu. Tri godine se vukao sa njom iza leđa meni i deci. Srećno, Bjanka", pisala je glumica na Tviteru. A glumica o kojoj piše je Bjanka Valas, 21 godinu mlađa od Joana.

joan grifid je u vezi sa 21 godinu mlađom glumicom.
printscreen/instagram 

Sve se to dogodilo nakon što je Joan i zvanično na Instagramu objavio da je u vezi sa njom. Nakon toga, usledila je drama i iznošenje "prljavog veša". Iako je Alis u nekim trenucima reagovala ishitreno i čak i pretila ljubavnici bivšeg muža, sa druge strane, saznalo se i kakav je Joan van kamera i svetla reflektora. 

Tako je, primera radi, Alis branio da radis rečima da "ona treba da se fokusira na porodicu, a da će on da doprinosi". 

"Nisam ja napravila taj izbor", rekla je i dodala, "pristala sam da se povučem jer je u tom trenutku on zaradio više novca".

Alis Evans odbija da se iseli iz porodične kuće.
London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

"Bilo mi je teško jer sam osećala kao da ne doprinosim porodici, a on je inspistirao da ne moram da radim", objasnila je glumica. Međutim, nakon razvoda došla je situaciju da je sama, bez posla, bez uloga i da sad još mora da se seli iz kuće koju je njen suprug bez njenog znanja stavio na prodaju. 

Joan smatra kako njegova bivša supruga besplatno živi u luksuznoj kući otkako su se rastali 2021. godine jer on izdvaja 6.570 dolara mesečno na troškove hipoteke, osiguranja i poreza na imovinu.

Iz tog razloga traži od sudije da dozvoli prodaju imovine, jer ni on ni njegova bivša supruga nemaju dovoljno novca da pokriju troškove hipoteke, koji ukupno iznose 15.271 dolara, zatim troškove struje u iznosu od 4.616 dolara. i 11.793 dolara neplaćenog poreza.

Joan Grifid tvrdi da Alis Evans nema novca da plaća sama sve troškove.
Rachpoot/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

"Alis i ja ne možemo da priuštimo da je zadržimo, ali ona ne pristaje da je prodamo", navodi se u sudskim dokumentima do kojih je došao Daily Mail. Glumac se inače žalio i ranije da ne zarađuje dobro, te da je tokom prošle godine imao samo jedan glumački angažman, te da je toliko siromašan da se oslanja na "milostinju" svoje sadašnje devojke zbog koje je napustio Alis. 

"Živim u iznajmljenom stanu sa svojom devojkom, koji mesečno plaćam 3.400 dolara. Moja devojka plaća većinu naših životnih troškova, kao i celu stanarinu, i to još od septembra, jer sam ja u nezavidnoj financijskoj situaciji", otkrio je Grifid.

"Objasnio sam Alis kakva je moja finansijska situacija i nekoliko puta sam je od kada smo raskinuli, preko advokata tražio da finansijski pomogne i pristane na prodaju kuće... Ali Alis nije pristala na moje zahteve ili predloge za nagodbu. Verujem da je sposobna da kratkoročno doprinese u vezi troškova. Međutim, na osnovu informacija koje imam, razumem i verujem da Alis ne može sebi da priušti da plaća troškove na duži vremenski rok", dodao je on, a ostaje da vidimo da li će mu supruga dozvoliti da prodaju kuću, ili će nastaviti da ga kažnjava za sve što je prolazila u braku sa njim.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!