Poslednjih dana ponovo se potegla priča o tome da Ronaldo masovno plaća surogat majke. Polemiše se i ko su zapravo žene koje su mu rodile decu, ali iako brojne priče kruže mrežama, fudbaler odbija da otkrije istinu

"Nikada o tome nisam pričao, i nemam nameru", rekao je nedavno, zaštitivši njihove identitete. Nije tajna da je prvog sina dobio još kada je bio u vezi sa Irinom Šajk, što je mnoge zbunilo. Ista priča dogodila se sa blizancima kada je njegova devojka Georgina Rodrigez bila trudna.

Kristijano Ronaldo je strog otac deci.
pritnscreen/instagram 

Oni su nedavno ponovo postali roditelji, ali iako je bila u pitanju blizanačka trudnoća, preživela je samo ćerkica što je fudbaler teško podneo, s obzirom da je često isticao koliko su mu deca bitna. 

Geogrina ih često fotografiše i snima i kači na mreže, te se čini da samo što nemaju od ptice mleko, međutim, iako odrastaju u izobilju i luksuzu, neka pravila ipak moraju da poštuju.

1. Kristijano Junior trenira fudbal po nekoliko sati dnevno

U Netfliks dokumentarcu Džorždine Rodrigez Ronaldo naglašava koliko su nežnost i ljubav važne u roditeljstvu i napominje da nikada neće pritiskati svoju decu da bilo šta urade.

Kristijano Ronaldo često trenira sa starijim sinom.
Instagram 

Ronaldo ipak kaže i da njegov sin može biti sjajan fudbaler ako je posvećen sportu. Iako „nema pritiska“, mlađi Ronaldo ipak živi pod uticajem svog slavnog i uspešnog oca, te od njega navodno uzima i savete kao što su tuširanje hladnom vodom i izbegavanje nezdrave hrane. Uz dosta treniranja preko dana, čini se da Ronaldo mlađi ispunjava očekivanja i ide stopama svog oca, piše Your tango.

2. Cela porodica vodi strogo zdrav način života

"Jedem visoko proteinsku hranu, sa puno žitarica od celog zrna, voća i povrća i izbegavam slatku hranu", kaže Ronaldo o svojoj ishrani. Takođe, gazirana pića su veliko NE na listi, te se podrazumeva da unosi mnogovode. 

Za Ronalda ne postoji dijeta sa namirnicama koje su dozvoljene i zabranjene, već stil života koji treba slediti. Stoga, to nije samo zdrav poduhvat za tatu već i za celu njegovu porodicu.

Kristijano Ronaldo redovno trenira starijeg sina.
Fabrice COFFRINI / AFP / Profimedia 

„Budite disciplinovani. Ključno je da budete motivisani i da se pridržavate svoje rutine. Za mene nema mesta za opuštanje, tako da moram da budem strog“, kaže Ronaldo.

3. Deca moraju da vežbaju nakon što pojedu neki slatkiš

Iako je dečija ishrana striktno uređena, Ronaldo im dozvoljava s vremena na vreme da pojedu i neki slatkiš. Ipak, poslastice ne dolaze bez "posledica", te nakon unosa šećera moraju da vežbaju. Tako je primera radi Ronaldo svojevremeno objavio kako njegov tada šestogodišnji sin Ronaldo Junior trči pored njega na traci.

"Malo trčim ovde na traci sa Kristijanom. Završili smo sa sladoledom, sada je vreme da radimo", kazao je Ronaldo.

4. Ulaganje u školovanje

Kako se pisalo ove godine, Ronaldo i Georgina su navodno upisali svoju decu u prestižnu "školu za milionere" u Portugaliji. Jedan novinar je delimično potvrdio glasine o čuvenoj školi rekavši: "O tome s priča već neko vreme, ali sada znamo u koju školu su upisana deca Kristijana Ronalda, to je St. Julian’s School, jedna od najboljih škola u Portugaliji."

Dakle, budućnost dece, što se školovanja tiče, već je određena i ona će biti deo sistema koji nije za bilo koga.

5. Striktna pravila o higijeni

Krstijano Ronaldo jako pazi da njegov dom bude zdrav u svakom smislu. Osim fizičke aktivnosti i pravilne ishrane, deca su, i nakon pandemije kovida morala da brinu o higijeni, kako bi i njihov otac ostao zdrav. Neki mediji su pisali i da im ne prilazi kada su bolesna, te da su tada isključivo briga Georgine i dadidlja. 

I Georgina strepi od Ronalda

Iako se dugo pisalo da Georgina od svog dečka dobija 100.000 evra mesečno džeparca, istina je da je taj novac prevashodno namenjen za decu. Time se plaćaju posebne namirnice za njih, treninzi, šokolice jezika i sve što im je potrebno. Ono što ostane, Georgina može da potroši na sebe, ali to nije sve. 

Ona je otkrila i kakav je Ronaldo vam kamera.

"Ne kuva, ali nakon svega što radi zaslužuje da ga na stolu dočeka jelo pripremljeno s puno ljubavi, kada nije kod kuće priuštim sebi neka jela koja on ili ne voli ili ne konzumira. Istina je da ponekad pojede picu, ali to je jednom nedeljno, a onda naporno vežba. Volim da ga iznenadim jelom koje voli, ali svi možemo da se najedemo tek kada ga nema, pa nekad svi jedva čekamo da ode", rekla je manekenka čime je jasno da neke stvari može da radi samo kad nije tu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!