Na Svetskom prvenstvu jedna od najvećih zvezda ponovo je Portugalac koji je svojim talentom i radom postao jedan od najboljih i najbogatijih sportista sveta. Međutim, pored poteza na terenu, Kristijano Ronaldo javnost podjednako intrigira privatnim životom, te se i dalje spekuliše ko su majke troje od njegovo petoro njegove dece.

Nije tajna da su u prošlosti Ronalda povezivali sa brojnim lepoticama. Tako je bio u dugoj vezi sa Irinom Šajk, a šuškalo se da mu je u zagrljaju bila čak i Kim Kardašijan, ali i njena drugarica Paris Hilton.

Ronaldo je bio u vezi sa Irinom Šajk.
Couvercelle/Tennismag/Panoramic / Starface / Profimedia 

Sa tv voditeljkom Merče Romero raskinuo je vezu nakon nekoliko meseci jer se nije slagala sa ženama u njegovoj porodici koje su mu veoma bitne. Potom je usledila veza sa lepom Nereidom Galjardo koja je takođe prošla kao njena prethodnica - mami Aveiro se nije dopala i postala je bivša.

- Mislila sam da će biti dobra svekrva, činilo mi se da sam joj draga, ali sve se promenilo. Kad je videla da je naša veza ozbiljna, stala je između nas. Ne znam, možda se nečega boji, a nije bilo dobro ni to što su se na internetu pojavile moje golišave fotografije. U Portugalu ne gledaju blagonaklono na fotografije u toplesu - otkrila je Nereida s kojom je Kristijano raskinuo putem sms-a jer mu je bilo dosta da čita i sluša o njenim pređašnjim vezama.

Ipak, čini se da je jedino uspela da ga smiri fatalna Georgina koja je ostala u drugom stanju samo par meseci nakon početka veze. Ona je pre nekoliko meseci Ronaldu rodila i drugu ćerku, dok je drugi blizanac, sinčić, preminuo nakon porođaja

Georgina Rodrigez i Ronaldo dobili su još jednu ćerku nedavno.
Profimedia 

Inače, zanimljivo je da je 2010. godine, malo nakon što je otpočeo vezu sa Irinom objavio da je postao otac dečaka kojem je dao ime Kristijano Džunior. 

- Sa velikom radošću i emocijom vas obaveštavam da sam nedavno postao otac dečaka. Kako sam se dogovorio sa njegovom majkom, koja želi da njen identitet ostane tajna, ja ću preuzeti starateljstvo - napisao je on.

Budući da je Ronaldo jedan od najpoželjnijih muškaraca, veoma brzo su usledile teorije ko je tajanstvena žena koja mu je rodila dete, počev od Amerikanke sa kojom je imao kratku aferu do surogat majke. 

Georgina Rodrigez je dobila ćerku kada su se Ronaldu rodili blizanci.
Instagram 

Portugalski list Diario de Noticias objavio je da je dete začeto krajem leta 2009. godine u San Dijegu, gde je tada 25-godišnji fudbaler bio na odmoru, sa surogat majkom kojoj je platio pozamašnu sumu. Njegov portparol je potvrdio srećnu vest, ali je odbio da komentariše surogat majčinstvo, što je podstaklo dalje spekulacije.

Nakon toga, Ronaldo se našao u centru skandala kada je bivša Miss Španije Marija Hose Saurez ostala trudna nakon što je raskinula sa dečkom, teniserom Felisijanom Lopezom. Nagađalo se da se tajno viđala sa Ronaldom, što je rasplamsalo tvrdnje da je ona majka njegovog detete. Misica jedemantovala vezu sa fudbalerom, a posle je izgubila bebu. Iako nije potvrđeno, mali Kristijano Ronaldo DŽunior je navodno plod afere između Ronalda i siromašne američke konobarice.  

Tokom boravka u Americi tokom leta 2009. u restoranu je sreo konobaricu koju je pokušao da pridobije rečima: "Ja, ti, se*s, se*s“. Kako ga nije odmah razumela, on je ponovio i malo preformulisao rečenicu: "Ja, ti, poljubac" i nacrtao srce na zamagljenom prozorskom staklu. Ovim je osvojio neimenovanu devojku, zajedno su prenoćili u hotelskoj sobi, a kada je saznala da je trudna, kontaktirala je menadžera fudbalera. Naravno, odmah je urađena DNK analiza koja je potvrdila da je Kristijano otac. Kasnije je priča malo izmenjena i umesto Amerikanke pominje se 21-godišnja britanska studentkinja, koja se navodno pokajala što se odrekla deteta i ugovorno obavezala na večno ćutanje.

- Svašta se spekuliše, da sam bio sa ovom ili onom devojkom, da sam platio surogat majku... Nikada nikome nisam rekao šta se desilo i nikome neću reći - dosledan je bio Portugalac gostujući u emisiji Džonatana Rosa.

Ronaldo je potom 2017. godine objavio da je dobio blizance Evu Mariju i Matea, iako je uplovio u vezu sa Georginom, koja je takođe ostala u drugom stanju. 

Preko svojih predstavnika poručio da je decu rodila surogat-majka u blizini kalifornijskog grada San Diega. Više detalja nije hteo da deli, a Georgina je devojčicu Alanu Martinu rodila u decembrzu iste godine.

- Očinstvo i podizanje porodice moja je najveća životna privilegija. Uživam u svakoj sekundi. Naučio sam o ljubavi ono što nisam znao da postoji. Smekšalo me i dalo perspektivu da sada znam što je uistinu važno u životu - rekao je svojevremeno za časopis Hello i najavio da najstariji sin nije potpuno srećan.

Ronaldov sin želi jođš braće i sestara.
Shutterstock 

- Želi još braće i sestara. Želi ih sedam, taj čarobni broj... Mislim da je to super - otkrio je igrač Manchester Uniteda, te nije za neočekivati da mu Georgina ili surogat majka rodi još dece.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!